Dames legging 3/4 Kari Traa Louise

Dames legging 3/4 Kari Traa Louise

Beginnend op: € 70,58

€ 57,59

-18%
Kies voor comfort en stijl met de legging 3/4 Kari Traa Louise, ideaal voor je hardloopsessies.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 70,58

€ 57,59

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames legging 3/4 Kari Traa Louise

De legging 3/4 voor dames Kari Traa Louise is de perfecte keuze voor alle hardloopliefhebbers. Ontworpen door het gerenommeerde merk Kari Traa, biedt deze legging niet alleen een strakke, moderne styling, maar ook uitzonderlijke prestaties voor je trainingen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze legging zowel zacht als comfortabel tegen de huid. Het 3/4 ontwerp biedt maximale bewegingsvrijheid en optimale bedekking, ideaal voor warmer weer. De elastische tailleband zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl de platte naden schuren verminderen voor extra comfort.

Naast comfortabel is deze legging ook zeer functioneel. De ademende stof voert vocht af om je droog en comfortabel te houden tijdens je meest intensieve workouts. Bovendien heeft hij een discrete zak voor het opbergen van kleine benodigdheden zoals je sleutels of telefoon.

De legging 3/4 Kari Traa Louise voor dames is niet alleen praktisch en comfortabel, maar ook ongelooflijk stijlvol. Het strakke, moderne ontwerp met subtiele patronen voegt een vleugje stijl toe aan je hardloopoutfit. Of je nu hardloopt op de baan of op straat, met deze legging zul je zeker opvallen.

Deze legging is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle vrouwelijke lichaamsvormen en is een must-have voor alle hardlopers met een passie voor mode en sport. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op de legging 3/4 damesmodel Kari Traa Louise voor hardloopsessies die zowel comfortabel als trendy zijn.

Extra informatie

Merk Kari Traa
Fabrikant SKU 621900
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene