T-shirt Rehband Compression

T-shirt Rehband Compression
Beginnend op: € 80,62

Niet op voorraad

Beschrijving

T-shirt Rehband Compression

QD Compression Top Men tilt pasvorm en functionaliteit naar een hoger niveau en brengt u de nieuwste trends op sportgebied. Dankzij de combinatie van hoogwaardige stof en maximale beweeglijkheid kunt u optimaal presteren terwijl u er geweldig uitziet. Deze krachtige top biedt optimale ondersteuning en minimaliseert vermoeidheid en pijn om uw prestaties te verbeteren en uw herstel te stimuleren. De platte naadconstructie geeft u uitzonderlijke sterkte en comfort en het zeer ademende materiaal zorgt voor een superieur comfort. Voortbouwend op de jarenlange ervaring van Rehband op het gebied van anatomisch ontwerp, biedt de top een superieure compression met behoud van de bewegingsvrijheid. Met innovatieve designelementen zoals de raglanuitsnijding en de slimme naadconstructie zorgt het voor een hoog comfort. Het slimme ontwerp biedt een siliconen voering in de taille voor ultieme pasvorm tijdens de training.

Kenmerken:

  • Samenstelling: 18% Elastaan - 82% Polyester
  • Functionaliteit: De belangrijkste functies van de Rehband steunen zijn warmte, compression en een versterking van de receptieve input. Deze vormen een unieke samenstelling die samen blessures voorkomen, prestaties verbeteren en blessureherstel vergemakkelijken. U zult verschillende resultaten ondervinden, die specifiek zijn voor elk product.
  • Bloedcirculatie: - De bloedsomloop, ook wel het transportsysteem van het lichaam genoemd, is van cruciaal belang voor de werking en vitaliteit van het lichaam. Terwijl het hart bloed door de bloedvaten van het bloedvatenstelsel pompt, worden zuurstof, voedingsstoffen, hormonen en neurotransmitters door ons lichaam vervoerd. Via de bloedsomloop kunnen deze stoffen en materialen worden vervoerd naar de plaatsen die de verschillende organen nodig hebben, en kunnen de afvalstoffen die door de stofwisseling ontstaan, worden verwijderd. Verwondingen of andere gezondheidsproblemen kunnen de vitale bloedstroom verminderen. Tijdens het sporten verwijden de bloedvaten van het lichaam zich op natuurlijke wijze en nemen de hartslag en de bloedstroom toe, zodat het lichaam meer zuurstofrijk bloed naar de spieren kan transporteren. De warmte en compression die door Rehband producten worden gegenereerd, verhogen de bloedstroom verder, waardoor de spieren tijdens het gebruik beter van zuurstof worden voorzien, wat de prestaties verbetert en spierpijn na de training vermindert door de verwijdering van afvalproducten zoals melkzuur.
  • Coördinatie: Coördinatie kan worden omschreven als de interactie tussen het zenuwstelsel en het spierstelsel. Het is een interactie van bepaalde spiergroepen om nuttige lichamelijke reacties te creëren die nodig zijn voor optimale en gewenste prestaties. De compression en de ontvangst van de anatomische constructie van de Rehband producten zorgen voor een hoger niveau van spiercoördinatie. De perfecte pasvorm van deze ontwerpen werkt met maximale efficiëntie in een volledig bewegingsbereik en verhoogt de kwaliteit van de beweging. U loopt minder kans op letsel aan ledematen wanneer de coördinatie wordt verbeterd , bijv. Draagproducten Rehband.
  • Prestaties: Ongeacht de sport, activiteit of niveau - actieve mensen streven ernaar beter te presteren of op een bepaald gewenst niveau te blijven. De gecombineerde functies van warmte, compression en versterkte receptieve input resulteren in een brede waaier van voordelen zoals coördinatie, verbeterd evenwicht, verhoogde bloeddoorstroming. De gecombineerde resultaten kunnen de prestaties bij de gekozen activiteit verhogen. De atleet krijgt de middelen om nieuwe niveaus te bereiken, nieuwe doelen te stellen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Goede prestaties hangen af van veel verschillende factoren, zoals slaap, voeding, herhalingsniveau en mentaliteit. Een verbeterde techniek, die wordt bereikt door de verbeterde coördinatie, balans, gevoel van veiligheid en proprioceptie die de gebruiker krijgt van de steunen Rehband, is een andere factor die de prestaties kan verbeteren. Het maakt niet uit of men Rehband steunen draagt om blessures te voorkomen, vertrouwen op te bouwen of een blessure te revalideren - de algehele prestaties kunnen worden verbeterd.
  • Sneller herstel: Tijdens het sporten worden metabolische bijproducten geproduceerd. Lactaat is de meest voorkomende. Wanneer bijproducten zich ophopen, hebben zij een aanzienlijke invloed op de contractiele functie van spierweefsel, waardoor de prestaties aanzienlijk worden verminderd. Na de training blijven deze metabolieten soms in de spier achter. Het is belangrijk ze te verwijderen en er zijn verschillende methoden die doeltreffend kunnen worden toegepast, waaronder actief herstel en koude douches. Het dragen van Rehband producten tijdens en na de training is ook een doeltreffende praktijk, die de bloedsomloop bevordert en de koeltijd van de spieren verlengt. Rehband producten zijn zeer doeltreffend voor sporters omdat de kwaliteit van het herstel wordt verbeterd. Zij verhogen de proprioceptie door feedback te geven aan het lichaam, ondersteunen de beweging, stimuleren de bloedsomloop en houden de gewrichten warm. Al deze voordelen zorgen ervoor dat de gebruiker klaar is om te gaan en meer kans heeft om de dag na de training zonder pijn of pijnen te oefenen.
  • Energiebesparing: Wanneer de voordelen van compression van Rehband en verhoogde receptieve input worden gecombineerd, wordt energie bespaard omdat de beweging efficiënter is. Een correcte techniek en energie-efficiëntie spelen een belangrijke rol bij het succes van elke sportprestatie. Tijdens het joggen of hardlopen kunnen gewrichten en spieren onder druk komen te staan door de steeds terugkerende impact van uw voeten op het wegdek. Wanneer u een steunzool Rehband draagt, wordt een deel van deze trillingsenergie verzacht, waardoor het lichaam minder wordt belast, wat vermoeide en pijnlijke spieren ten goede kan komen en blessures kan helpen voorkomen. Dit, in combinatie met de compression supports Rehband, vermindert spierschommelingen en helpt de prestaties te verbeteren. Blessures ontstaan meestal tegen het einde van een fysieke activiteit. Wanneer de spieren vermoeid zijn en de concentratie verminderd, leest het hoofd het lichaam niet zo goed. Aangezien het gebruik van Rehband steunen energie bespaart en u in staat stelt meer geconcentreerd te blijven, worden blessures voorkomen en kunnen hoge prestaties gedurende de hele activiteit worden gehandhaafd.

Extra informatie

Merk Rehband
Fabrikant SKU 619006-9999
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten