Crème 226ERS

Crème 226ERS
€ 11,09
Boost je fietsprestaties met heerlijke KETO COCOA crème van 226ERS. Deze crème is rijk aan vetten en eiwitten en geeft je de energie die je nodig hebt!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Crème 226ERS

>KETO COCOA CREAM is samengesteld met een hoog percentage vetten tussen 38 en 51%, hoge eiwitwaarden, zeer lage koolhydraatwaarden en 0,5 g suiker per portie.

De formule van deze Keto crèmes helpt de bloedsuiker- en insulinespiegel laag te houden. Het lichaam kan daardoor opgeslagen vet gemakkelijk gebruiken als energiebron en blijft langer in ketose.

Dankzij hun voedingsprofiel zijn Keto crèmes verzadigende crèmes die de metabolische flexibiliteit stimuleren dankzij hun hoge vetgehalte en lage koolhydraatinname. Het resultaat: een verbeterde mentale helderheid en een betere spijsvertering. Niet meer afhankelijk zijn van koolhydraten en afscheid nemen van de insulinepieken die daarmee gepaard gaan.

KETO COCOA CRÉME gepresenteerd in een glazen pot voor optimaal bewaren.

KETO COCOA CRÉME: gemaakt met geroosterde pinda's, cacaopoeder, erythritol en stevia. Met 27% proteïne en slechts 1,5 g koolhydraten nets.

Dankzij hun voedingswaarden zijn deze crèmes perfect om een vastenkuur te doorbreken of om op elk moment van de dag te eten. Ze kunnen op zichzelf worden genomen of als toevoeging aan een dessert, in yoghurt, met ontbijtgranen, op toast, enz.

<spanArachis (Arachis hypogea), zoetstof (erythritol), cacaopoeder (Theobroma cacao)(5%), zeezout, zoetstof (stevia steviolglycosiden). Het kan sporen bevatten van soja, melk,autres noten en/of hun derivaten.

Extra informatie

Merk 226ERS
Fabrikant SKU 5583
Kleur n048 cacahuete & cacao
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1