Crème 226ERS Nougat Keto

Crème 226ERS Nougat Keto

€ 18,15

€ 17,60

Geef je fietsprestaties een boost met 226ERS's heerlijke Nougat Keto crème, rijk aan vetten en eiwitten voor langdurige energie.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Crème 226ERS Nougat Keto

KETO TURRÓN CREAM is samengesteld met een hoog percentage vetten (tussen 38 en 51%), hoog eiwitgehalte, zeer laag koolhydraatgehalte en 0,5 g suiker per dosis.

De formule van deze Keto crèmes houdt de bloedsuiker- en insulinespiegel laag. Het lichaam kan daardoor gemakkelijk opgeslagen lipiden gebruiken als energie source en wordt langer in een staat van ketose gehouden.

Dankzij hun voedingsprofiel zijn Keto crèmes verzadigende crèmes die de metabolische flexibiliteit stimuleren dankzij hun hoge vetgehalte en lage koolhydraatinname. Het resultaat: een verbeterde mentale helderheid en een betere spijsvertering. Niet meer afhankelijk zijn van koolhydraten en afscheid nemen van de insulinepieken die volgen.

KETO TURRÓN CRÉME wordt geleverd in een glazen pot voor optimaal bewaren.

KETO TURRÓN CRÉME: dit is een crème met touron-smaak (Spaanse nougat) met dezelfde ingrediënten als de typische kerst-nougat (geroosterde amandelen, citroenschil en cannelle), maar zonder toegevoegde suiker. We gebruikten erythritol, wat resulteerde in slechts 0,1 g koolhydraten nets.

Dankzij hun voedingswaarde zijn deze crèmes perfect om het vasten mee te breken of om op elk moment van de dag te nuttigen. Ze kunnen op zichzelf worden gegeten of als onderdeel van een dessert, in yoghurt, met ontbijtgranen, op toast, enz.

Geroosterde amandel (Prunus dulcis), zoetstof (erythritol), geraspte citroen (Citrus limon), cannelle (Cinnamomum zeylanicum). Het kan sporen bevatten van pinda's, soja, melk,autres noten en/of hun derivaten.

Sommige afscheiding in de olie is natuurlijk, dus roer voor gebruik.

Extra informatie

Merk 226ERS
Fabrikant SKU 5582
Kleur n075 nougat
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1