Hoodie Puma

Hoodie Puma

Beginnend op: € 60,50

€ 48,40

-20%
Haal het maximale uit je training in stijl met de Puma hoodie. Comfort en prestaties zijn gegarandeerd met het gerenommeerde merk Puma.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,50

€ 48,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Puma

Het Puma sweatshirt met capuchon is het ideale kledingstuk voor je trainingssessies. Met zijn comfortabele pasvorm en moderne ontwerp combineert het stijl en functionaliteit om je bij al je sportactiviteiten te vergezellen.

Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde merk Puma en combineert kwaliteit en duurzaamheid. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel léger als slijtvast, zodat je veel bewegingsvrijheid hebt terwijl het comfortabel blijft.

De verstelbare capuchon beschermt je tegen wind en regen, terwijl de praktische zakken kleine spullen bij de hand houden. Het discrete Puma logo op de voorkant voegt een vleugje stijl toe aan dit toch al stijlvolle sweatshirt.

Of je nu hardloopt, fitness of een andere sport beoefent, dit Puma sweatshirt is een must-have in je sportgarderobe. De ademende stof voert vocht af om je droog te houden en de stijlvolle snit flatteert je figuur.

Verkrijgbaar in een reeks heldere, trendy kleuren, zodat je er altijd wel eentje vindt die bij jouw stijl past. Of je nu traint of ontspant na een sessie, deze Puma hoody biedt compromisloos comfort.

Zoek niet verder, de hoody Puma is de perfecte keuze voor je trainingssessies. Bestel hem nu en voeg een vleugje stijl toe aan je sportkleding!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 524935-90
Kleur beige
Kleur Beige
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1