Yogamat en handdoek Yeaz Caress [Grootte 188x68x0,5 cm]

Yogamat en handdoek Yeaz Caress [Grootte 188x68x0,5 cm]

€ 220,83

€ 176,66

-20%
Ontdek de luxe set Caress van Yeaz, bestaande uit een tapijt van yoga en een microvezel handdoek van topkwaliteit.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Yogamat en handdoek Yeaz Caress

De luxe set CARESS bestaat uit een yoga en fitness mat en een microvezel handdoek van topkwaliteit.


De yoga ecologische rubberen mat aan de onderkant zorgt voor de best mogelijke grip op de vloer tijdens elke fitness sessie en biedt ultiem comfort dankzij het Soft-Touch oppervlak. De mat is zacht, glad en toch slipvast en stabiel, laat geen sporen achter op je handpalmen en zorgt voor stabiliteit en stevigheid. De mat is extreem slipvast in zowel natte als droge omstandigheden, zelfs bij snelle bewegingen. De matte afwerking is vochtafvoerend, absorberend, antibacterieel en geurbestendig. De uitstekende isolatie en vulling verdelen de druk gelijkmatig. Je heupen, knieën en polsen zitten dus comfortabel op deze aangename mat tijdens je workouts.


De hoogwaardige microvezel handdoek, met zijn dichte weefsel en bijpassende kleuren, is de ideale absorberende en hygiënische hoes voor alle matten op fitness en yoga. Dankzij de extreem slipvaste YEAZ ADHERE technologie blijft de sporthanddoek stevig plakken op de yoga en fitness matten of elk ander glad oppervlak, ongeacht de zweterige workout. Deze multifunctionele handdoek is zacht, zacht voor de huid en sneldrogend.


Met deze stijlvolle en luxe set van yoga wordt ta volgende yoga sessie een echte belevenis. Je onmisbare metgezel in de studio, tijdens thuistrainingen en op reis. Verrijk ta volgende yoga, Pilates of fitness sessie met een vleugje comfortabele zachtheid!


Kleur afgestemd op alle autres producten YEAZ Yoga.

Extra informatie

Merk Yeaz
Fabrikant SKU 50373610
Kleur onyx schaduw
Kleur Zwart
Maat 188x68x0,5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene