Set van 2 yogastenen en een handdoek Yeaz Next Level

Set van 2 yogastenen en een handdoek Yeaz Next Level

€ 170,41

€ 136,33

-20%
Oefen je yoga in stijl en comfort met de luxe set Yeaz Next Level : 2 stenen en een handdoek van topkwaliteit.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Set van 2 yogastenen en een handdoek Yeaz Next Level

De luxe set NEXT LEVEL, bestaande uit 2 blokken yoga en een premium microvezel handdoek.


Het unieke achthoekige blok yoga is meer dan een standaard blok - het is de perfecte ondersteuning om je training met gemak van yoga en fitness naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de achthoekige vorm biedt dit stevige blok onbeperkte mogelijkheden met vier verschillende hoogtes en unieke hoeken, en kan het vlak of diagonaal worden gebruikt dankzij het hoekige ontwerp, maar ook tegen muren. Het resultaat is maximale veelzijdigheid en helpt afstanden te overbruggen. Het blok is gemaakt van milieuvriendelijk schuim en is bijna twee keer zo sterk als standaardblokken dankzij de extreme dichtheid van 400 g.


Het Soft-Touch antislip oppervlak met discreet glanseffect zorgt voor maximaal comfort dankzij de afgeronde hoeken. Het ergonomische Premium-blok is ontworpen voor zowel beginners als professionals en is de essentiële assistent voor het vinden van de perfecte diepte en uitlijning binnen een pose. Het biedt een hoge mate van flexibiliteit en mobiliteit en bevordert balans en stabiliteit.


De hoogwaardige microvezel handdoek, met zijn dichte weefsel en verschillende kleuren, is de ideale absorberende en hygiënische ondersteuning voor alle matten op fitness en yoga. Dankzij de extreem slipvaste YEAZ ADHERE-technologie blijft de sporthanddoek stevig vastzitten op yoga en fitness matten of elk ander glad oppervlak, ongeacht de zweterige training. Deze multifunctionele handdoek is zacht, zacht voor de huid en sneldrogend.


Met deze stijlvolle en luxe set van yoga wordt ta volgende yoga sessie een echte belevenis. Je onmisbare metgezel in de studio, tijdens thuistrainingen en op reis. Verrijk ta volgende yoga, Pilates of fitness sessie met een vleugje comfortabele zachtheid!


Kleur afgestemd op alle autres producten YEAZ Yoga.

Extra informatie

Merk Yeaz
Fabrikant SKU 50373606
Kleur parelstof
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene