Yoga- en fitnessband met oogje Yeaz Feel Pro [Grootte 160,5x4x0,2 cm]

Yoga- en fitnessband met oogje Yeaz Feel Pro [Grootte 160,5x4x0,2 cm]

€ 49,41

€ 39,66

-20%
Verbeter je yoga en fitness oefening met de 2in1 strap Yeaz Feel Pro, voor een veilige en comfortabele grip in elke positie.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Yoga- en fitnessband met oogje Yeaz Feel Pro

De luxe yoga en fitness 2in1 extra-stabiele FEEL PRO band biedt veilige, slipvrije ondersteuning, zelfs in de meest veeleisende posities. Dankzij het hoogwaardige nylon materiaal en de elastische inzetstukken ondersteunt deze stevige riem alle niveaus van fitness.


Of het nu is voor precieze training, warming-ups, balans houdingen, verbeterde houding, flexibiliteit en kracht of gewoon om spanning te verlichten: FEEL PRO is de ideale ondersteuning om al je mobiliteitsgaten te vullen. De stretchsecties aan weerszijden van de schouder zorgen voor een comfortabele zwaai voor alle trainingen en het vervoer van elke mat, zelfs de zwaarste. De twee oogjes bieden voldoende ruimte om je accessoires te bevestigen, zoals tassen, sleutels of waterflessen.


FEEL PRO is het perfecte accessoire voor ta volgende yoga, Pilates of fitness sessie! Met FEEL PRO kun je je lichaam verlengen en je mat gemakkelijk vervoeren!

Extra informatie

Merk Yeaz
Fabrikant SKU 50371240
Kleur parelstof
Kleur Wit
Maat 160,5x4x0,2 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene