Yoga baksteen Yeaz Spirit

Yoga baksteen Yeaz Spirit

€ 49,41

€ 39,66

-20%
Verbeter je yoga en fitness oefening met het achthoekige Yeaz Spirit blok, ontworpen om maximale veelzijdigheid en ideale stabiliteit te bieden.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Yoga baksteen Yeaz Spirit

Het yoga achthoekige blok SPIRIT is meer dan een standaard blok. SPIRIT is de perfecte ondersteuning om je yoga en fitness training met gemak naar een hoger niveau te tillen.


Dankzij de achthoekige vorm biedt dit stevige blok onbeperkte mogelijkheden met vier verschillende hoogtes en unieke hoeken. Dankzij het hoekige ontwerp kan SPIRIT plat of diagonaal worden gebruikt, en zelfs op muren. Dit geeft het maximale veelzijdigheid en helpt afstanden te overbruggen.


Het blok is gemaakt van milieuvriendelijk schuim en is bijna twee keer zo sterk als standaard blokken dankzij de extreme dichtheid van 400 g. SPIRIT is samengesteld uit twee blokken met behulp van geavanceerde technologie om de ideale hoogte en stabiliteit te garanderen.


Het Soft-Touch antislipoppervlak met discreet glanseffect zorgt voor maximaal comfort dankzij de afgeronde hoeken. Dit ergonomische blok van topklasse is geschikt voor zowel beginners als professionals. SPIRIT is de onmisbare assistent voor het vinden van de perfecte diepte en uitlijning binnen een pose. Het maakt een hoge mate van flexibiliteit en mobiliteit mogelijk en bevordert balans en stabiliteit. Ga met SPIRIT verder dan je fysieke grenzen en verdiep je training!

Extra informatie

Merk Yeaz
Fabrikant SKU 50371229
Kleur onyx schaduw
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene