Dames-T-shirt Helly Hansen Tech

Dames-T-shirt Helly Hansen Tech
Beginnend op: € 50,42
Bekijk ons T-shirt voor dames Helly Hansen Tech voor een trendy, hoogwaardige look voor je trail sessies!
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 50,42
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt Helly Hansen Tech

Dit dames t-shirt van Helly Hansen Tech is de perfecte keuze voor elke trail liefhebber. Ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen, combineert dit T-shirt stijl en prestaties om je te vergezellen op al je avonturen in de buitenlucht.

De technische stof die voor dit T-shirt is gebruikt voelt licht en zacht aan tegen de huid, waardoor je optimaal comfort hebt tijdens je workouts. Bovendien is het voorzien van vochtregulerende technologie om transpiratie af te voeren en je droog te houden, zelfs tijdens de meest intensieve inspanningen.

Het vrouwelijke ontwerp van het T-shirt met verbetert je figuur terwijl het functioneel blijft. Platte naden verminderen schuren en irritatie, terwijl de slanke pasvorm je veel bewegingsvrijheid geeft. Je kunt je dus concentreren op je run zonder gehinderd te worden door je outfit.

Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor buitenactiviteiten en heeft ook UPF 40+ zonbeschermingstechnologie om je te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Zo kun je zelfs op zonnige dagen in alle veiligheid genieten van je uitstapjes.

Dit T-shirt voor dames van Helly Hansen Tech is verkrijgbaar in een reeks modieuze kleuren en is een echte must-have voor je sportgarderobe. Je kunt het gemakkelijk combineren met je autres kleding van trail voor een stijlvolle, moderne look.

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of een beginner, dit t-shirt van Helly Hansen geeft je het comfort, de prestaties en de stijl die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Laat je outfit je niet afremmen, kies voor dit dames t-shirt van Helly Hansen Tech en loop met vertrouwen!

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 48514-636
Kleur azuriet
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene