Jersey Helly Hansen Tech Trail [Grootte L]

Jersey Helly Hansen Tech Trail [Grootte L]
€ 50,42
Ontdek de Maillot Helly Hansen Tech Trail, ontworpen voor activiteiten outdoor met de kwaliteit en betrouwbaarheid van het merk Helly Hansen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Jersey Helly Hansen Tech Trail

Ontdek de Helly Hansen Tech Trail Jersey, een must-have voor buitensporters. Ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen, combineert deze trui technologie en stijl voor optimale prestaties.

Deze trui is ideaal voor outdoor activiteiten zoals wandelen, trail of kamperen en is een echte bondgenoot om je te vergezellen op al je avonturen. Het technische ontwerp maakt het een veelzijdig kledingstuk, geschikt voor alle weersomstandigheden.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit shirt zowel licht als duurzaam. De ergonomische snit biedt volledige bewegingsvrijheid, zodat je je grenzen kunt verleggen en vol vertrouwen nieuw terrein kunt verkennen.

Dankzij de Helly Tech technologie is dit shirt zowel ademend als waterdicht, zodat je onder alle omstandigheden droog en comfortabel blijft. Bovendien zorgt de anti-geur stof ervoor dat je je fris blijft voelen tijdens je activiteiten.

De Helly Hansen Tech Trail Jersey heeft ook praktische details zoals zakken met rits om kleine spullen veilig op te bergen en een opstaande kraag om je te beschermen tegen wind en kou.

Deze jersey is verkrijgbaar in een reeks modieuze kleuren en presteert niet alleen goed, maar ziet er ook goed uit. Wees klaar om elke uitdaging met stijl aan te gaan dankzij Helly Hansen.

Dus wacht niet langer en kies voor de Helly Hansen Tech Trail jersey voor een ongeëvenaarde outdoor ervaring. Met dit kwaliteitskledingstuk ben je klaar om elke piek te bedwingen en de natuur met vertrouwen te verkennen. Bestel nu en maak je klaar voor onvergetelijke avonturen!

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 48494-300
Kleur patroloranje
Kleur Oranje
Maat L - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene