Sportschoenen Puma Teamwear evoSPEED Future 6

Sportschoenen Puma Teamwear evoSPEED Future 6

Beginnend op: € 201,67

€ 161,33

-20%
Ontketen je potentieel met Puma Teamwear evoSPEED Future 6 sportschoenen - ultieme prestaties voor atleten.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 201,67

€ 161,33

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sportschoenen Puma Teamwear evoSPEED Future 6

Onze evoSPEED collectie is speciaal ontworpen voor atleten die maximale snelheid nodig hebben, bevat de nieuwste technologie op het gebied van hardlopen en is klaar om records te breken. Lichtgewicht en responsief, met een koolstofvezelplaat voor verbeterde propulsion, huit permanente spikes en een gestroomlijnd silhouet, is dit het perfecte prestatiepaar voor sprinters.


Tussenzool


Lichtgewicht tussenzool Lichtgewicht, ademende tussenzool. Verankerd aan de Strobel-plaat.


Buitenzool


Pebax ¾ Lengteplaat Agressieve sprintplaat met 8 lichtgewicht permanente spikes voor ultieme tractie... PWRPLATE van koolstofvezel Binnenplaat van koolstofvezel voor optimale propulsion. Breidt zich uit van de middenvoet tot de voorvoet in twee vingers; ingeklemd tussen de buitenste en binnenste Pebax-platen Binnenste plaat met volledige lengte Innovatieve constructie die zorgt voor een beter grondcontactgevoel met minder dikte tussen de voet en de plaat. Dit vergroot het proprioceptieve bewustzijn en verbetert daardoor de grip op de grond.


Bovenwerk


Geweven bovenmateriaal voor lichtgewicht ondersteuning. Naadloze constructie met materialen uit meerdere zones voor gerichte ondersteuning, ademend vermogen en comfort. Voorzien van koolstofvezel om de voet stevig op zijn plaats te houden. Open geweven constructie voor lichtgewicht ademend vermogen - voor hete zomeromstandigheden op de baan.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 380023-01
Kleur oranje
Kleur Oranje
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene