Sportschoenen Puma EvoSpeed Distance Nitro™ Elite+ 4

Sportschoenen Puma EvoSpeed Distance Nitro™ Elite+ 4

Beginnend op: € 201,67

€ 162,39

-19%
Verbeter je prestaties op de baan met Puma EvoSpeed Distance Nitro™ Elite+ 4 sportschoenen, ontworpen voor veeleisende atleten.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 201,67

€ 162,39

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sportschoenen Puma EvoSpeed Distance Nitro™ Elite+ 4

Puma EvoSpeed Distance Nitro™ Elite+ 4 sportschoenen zijn de ultieme keuze voor atleten die op zoek zijn naar prestaties en snelheid op de baan. Ontworpen door het gerenommeerde merk Puma, zijn deze schoenen speciaal gemaakt voor langeafstandlopers en sprinters. Met hun elegante ontwerp en geavanceerde technologie zijn ze de perfecte mix van stijl en functionaliteit.

Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met veel aandacht voor detail en bieden een perfecte pasvorm en optimaal comfort voor de voeten. Het lichtgewicht, ademende bovenwerk van mesh zorgt voor maximale luchtcirculatie, zodat je voeten zelfs tijdens de meest intensieve workouts koel en droog blijven. De in de tussenzool geïntegreerde Nitro™ Elite+ 4 technologie zorgt voor optimale demping en energieteruggave voor maximaal propulsion bij elke stap.

Of je nu een langeafstandloper bent die je persoonlijke best wil overtreffen of een sprinter op zoek naar snelheid, de Puma EvoSpeed Distance Nitro™ Elite+ 4 sportschoenen voldoen aan al je verwachtingen. De gripvaste rubberen zool zorgt voor perfecte tractie op alle ondergronden, terwijl de lichtgewicht nylon plaat extra stabiliteit biedt voor optimale prestaties.

Als wereldberoemd sportmerk staat Puma bekend om zijn streven naar innovatie en kwaliteit. Met Puma EvoSpeed Distance Nitro™ Elite+ 4 sportschoenen profiteer je van alle expertise en knowhow van het merk om je te helpen je sportieve doelen te bereiken.

Of je nu een professionele atleet bent of een gepassioneerde amateur, deze schoenen zijn een essentiële keuze voor al je atletiekwedstrijden en trainingen. Dus wacht niet langer, wees de concurrentie voor en trek Puma EvoSpeed Distance Nitro™ Elite+ 4 atletiekschoenen aan voor onverslaanbare prestaties op de baan.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 380000-01
Kleur oranje
Kleur Oranje
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene