Hoogspringschoenen Puma evoSPEED 11

Hoogspringschoenen Puma evoSPEED 11

Beginnend op: € 201,67

€ 152,63

-24%
Verbeter je prestaties met de hoogspringschoenen van Puma evoSPEED 11, ideaal voor atleten op topniveau.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 201,67

€ 152,63

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoogspringschoenen Puma evoSPEED 11

De Puma evoSPEED 11 hoogspringschoen is de ultieme keuze voor topatleten die op zoek zijn naar superieure prestaties op het atletiekveld. Ontworpen door het gerenommeerde merk Puma, zijn deze schoenen speciaal aangepast voor hoogspringen en bieden ze ongeëvenaarde ondersteuning en stabiliteit om ongelooflijke hoogten te bereiken.

De Puma evoSPEED 11 schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie en zijn zowel licht als duurzaam, zodat je je volledig kunt richten op je prestaties. De rubberen buitenzool biedt maximale grip, terwijl de middenzool van EVA-schuim zorgt voor optimale demping en energieteruggave bij elke sprong.

Het ademende bovenwerk van mesh zorgt voor optimale luchtcirculatie om je voeten koel en droog te houden, zelfs tijdens de meest intensieve workouts. Bovendien zal het stijlvolle, moderne ontwerp van Puma evoSPEED 11 schoenen je laten opvallen op het veld.

Of je nu een professionele atleet bent of een amateur met een passie voor atletiek, deze hoogspringschoenen van Puma zijn een must-have keuze om je prestaties te verbeteren en nieuwe hoogten te bereiken. Wacht dus niet langer, koop nu je hoogspringschoenen Puma evoSPEED 11 en til je spel naar een hoger niveau!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 379313-01
Kleur oranje
Kleur Oranje
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene