Loopschoenen Puma

Loopschoenen Puma

Beginnend op: € 211,75

€ 158,81

-25%
running Puma Deviate Nitro Elite 2 schoenen: reactievermogen, propulsion en demping van premier in een extreem lichtgewicht pakket.

Niet op voorraad

Beschrijving

Loopschoenen Puma

Deviate Nitro Elite 2 Artikel details De
is een hardloopschoen voor bijna elke loper. Hij biedt reactievermogen, propulsion en premier demping in een extreem lichtgewicht pakket. Dit model is ontworpen voor lopers die op zoek zijn naar hun PR (personal best) in de competitie.

De DeviateEliteV2 is 60 gram lichter dan de Deviate en maakt gebruik van dunner rubber, een meer resistente koolstofvezelplaat en een dunner bovenwerk zonder voering om het ademend vermogen te maximaliseren. De plaat is opnieuw ontworpen in de tweede versie om steviger te zijn en het schuim te veranderen in een betere veer, wat de efficiëntie ten goede komt. Een nieuwe voetvorm past zich aan aan een grotere verscheidenheid aan leesten, een rechtere grote teen en een 2 mm lagere drop (nu 6 mm) om het schuim te maximaliseren voor een betere efficiëntie. Een nieuwe gewatteerde hielkraag in combinatie met een verfijnde ondersteuning voor de ogen zorgt voor maximale lockdown. De buitenzool is ontworpen voor gebruik op verschillende ondergronden.
De DeviateEliteV2 is de meest democratische hardloopschoen in ons assortiment en zal een hit zijn bij zowel consumenten als winkeliers Puma.
Tussenzool
MIDSOLE

NITRO ELITE
Schuimtechnologie Elite biedt optimale respons in een extreem lichtgewicht pakket.

INNOPLATE
Innovatieve plaat ontworpen om als hefboom te werken voor maximale energieoverdracht bij de lancering, hier in een 100% koolstofvezel materialisatie.
Buitenzool
BUITENZOLEN

PUMAGRIP RUBBER
PUMAGRIP biedt tractie voor je krachtigste toesprongen, speciaal ontwikkeld voor Deviate Elite, ontworpen om uit te blinken in de meeste weersomstandigheden.

opnieuw ontworpen profielblokken en -vormen
Het nieuwe profiel werkt anders

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 377786-02
Kleur rood/blauw
Kleur Rood
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Nitro Deviate
Drop 6 mm