Loopschoenen voor kinderen Under Armour

Loopschoenen voor kinderen Under Armour

Beginnend op: € 40,33

€ 32,35

-20%
Geef je hardloopsessies een boost met running meisjesschoenen Under Armour Surge 3. Comfort en prestaties gegarandeerd door Under Armour.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,33

€ 32,35

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Loopschoenen voor kinderen Under Armour

Hardlopen is een nuttige en opwindende activiteit, ongeacht je leeftijd. Daarom is het belangrijk om de juiste schoenen te kiezen om je bij deze activiteit te begeleiden. En als je op zoek bent naar een paar schoenen voor je dochter van running, zoek dan niet verder! running De Under Armour Surge 3 meisjesschoenen zijn voor haar gemaakt.

Het merk Under Armour staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en innovatieve technologie, en deze schoenen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn speciaal ontworpen voor meisjes en combineren stijl, comfort en prestaties voor de ultieme hardloopervaring.

Deze schoenen zijn verkrijgbaar in maten tot junior en zijn perfect voor meisjes die net beginnen met hardlopen of voor degenen die al ervaren hardlopers zijn. De middenzool van EVA-schuim biedt een lichtgewicht, comfortabele demping voor een soepele pas, terwijl de rubberen buitenzool zorgt voor optimale grip op alle ondergronden.

Het ontwerp is ook erg aantrekkelijk, met een ademend bovenwerk van mesh om de voeten koel en droog te houden tijdens het sporten. Felle kleuren en dynamische patronen geven deze functionele schoenen een vleugje stijl.

Veiligheid is natuurlijk ook een prioriteit. Deze schoenen hebben een traditioneel vetersysteem voor een perfecte pasvorm en een elastische band bij de hiel om de voet op zijn plaats te houden. Ze hebben ook een hielversteviging voor extra stabiliteit en een reflecterend logo voor betere zichtbaarheid tijdens je nachtelijke runs.

running Of je dochter nu hardloopt voor de lol of ambitieuzere doelen heeft, de Under Armour Surge 3 hardloopschoenen voor meisjes zijn de perfecte keuze. Met hun comfort, stijl en prestaties zullen ze haar essentiële partners zijn tijdens het hardlopen. Dus ga je gang en geef haar dit paar schoenen om haar aan te moedigen haar sportieve doelen te bereiken!

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 3025013-001
Kleur zwart/flamingo
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment Surge