Trainingsschoenen Under Armour

Trainingsschoenen Under Armour

Beginnend op: € 141,17

€ 127,70

-10%
Ontdek ultieme prestaties met onze trainingsschoenen voor dames Under Armour Hovr Apex 2 Gloss. Wees op de top van je kunnen met Under Armour.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 141,17

€ 127,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainingsschoenen Under Armour

De Under Armour Hovr Apex 2 Gloss trainingsschoenen voor dames zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vrouwen met een passie voor sport en fitness. Deze schoenen zijn gemaakt door het beroemde merk Under Armour en zijn een perfecte mix van stijl en prestaties.

Met hun elegante design en glanzende afwerking zullen deze trainingsschoenen zeker opvallen. Maar laat je niet misleiden door hun uiterlijk, deze schoenen zijn ontworpen om ultieme ondersteuning en comfort te bieden tijdens je meest intensieve trainingssessies.

Dankzij de Hovr-technologie vanUnder Armour bieden deze schoenen uitzonderlijke demping om schokken te absorberen en de druk op je voeten te verminderen. Je kunt dus langer trainen zonder je pijnlijk of moe te voelen.

De robuuste rubberen buitenzool biedt optimale grip op alle ondergronden, zodat je je veilig en vol vertrouwen kunt voortbewegen. Bovendien houdt het ademende bovenwerk van mesh je voeten koel en droog, zelfs tijdens de meest intensieve workouts.

Of je nu aan krachttraining, cardio of een andere activiteit doet op fitness, deze trainingsschoenen zijn perfect voor je zoektocht naar prestaties. Dus ga je gang, trakteer jezelf op Under Armour Hovr Apex 2 Gloss damestrainingsschoenen en bereik je doelen met vertrouwen en stijl.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 3024041-100
Kleur gevlekt grijs/wit/blauw
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Hovr Apex

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten