Dameswandelschoenen Meindl Vakuum Sport III GTX

Dameswandelschoenen Meindl Vakuum Sport III GTX
Beginnend op: € 321,66
Ontdek het ongeëvenaarde comfort van Meindl Vakuum Sport III GTX wandelschoenen voor dames, ontworpen door het gerenommeerde merk Meindl.

Niet op voorraad

Beschrijving

Dameswandelschoenen Meindl Vakuum Sport III GTX

Ontdek de ultieme wandelschoen voor dames: de Meindl Vakuum Sport III GTX wandelschoen. Deze schoenen zijn het product van het gerenommeerde merk Meindl, dat al meer dan 300 jaar gespecialiseerd is in hoogwaardige wandelschoenen.

Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en bieden optimaal comfort en ongeëvenaarde ondersteuning tijdens je buitenavonturen. De GTX-technologie zorgt voor totale waterdichtheid en maximaal ademend vermogen, zodat je voeten zelfs in de zwaarste omstandigheden droog blijven.

De Vibram rubberen buitenzool biedt superieure grip en uitstekende tractie, zodat je met vertrouwen op alle soorten terrein kunt lopen. De Air-Active technologie zorgt voor een constante luchtcirculatie in de schoen, waardoor schuurplekken en blaren worden voorkomen.

Meindl Vakuum Sport III GTX wandelschoenen hebben ook een praktisch, verstelbaar vetersysteem, voor een perfecte pasvorm voor de hele dag comfort. Bovendien maakt het stijlvolle ontwerp ze tot een veelzijdige schoen die je kunt dragen voorautres buitenactiviteiten.

Of je nu een dagwandeling of een meerdaags avontuur plant, deze wandelschoenen zijn een ideale keuze voor vrouwen die van het buitenleven houden. Dus ga je gang en trakteer jezelf op Meindl Vakuum Sport III GTX wandelschoenen voor een wandelervaring als geen ander.

Extra informatie

Merk Meindl
Fabrikant SKU 2938-49
Kleur marineblauw/turquoise
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Hoge steel