Dames trainingsjack met rits Le Coq Sportif N° 2

Dames trainingsjack met rits Le Coq Sportif N° 2

Beginnend op: € 131,08

€ 104,87

-20%
Het Le Coq Sportif N° 2 trainingsjack met rits is ideaal voor actieve vrouwen en combineert stijl en comfort voor je trainingssessies.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 131,08

€ 104,87

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames trainingsjack met rits Le Coq Sportif N° 2

Ontdek het gloednieuwe dames trainingsjack met rits van Le Coq Sportif, de N° 2. Dit jack is speciaal ontworpen voor vrouwen die graag trainen en combineert stijl en functionaliteit om je tijdens al je trainingen te vergezellen.

Met zijn elegante, vrouwelijke ontwerp is dit trainingsjack een echte must-have voor alle sportvrouwen. Het iconische Le Coq Sportif logo is discreet geborduurd op de borst, wat een vleugje authenticiteit en kwaliteit toevoegt aan het kledingstuk.

Dit jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel lichtgewicht als slijtvast en biedt optimaal comfort en duurzaamheid. De ademende stof voert vocht af om je droog te houden tijdens je meest intensieve trainingen.

Met de volledige ritssluiting kun je de ventilatie eenvoudig aanpassen aan je behoeften, terwijl de zijzakken met ritssluiting handige opbergruimte bieden voor kleine spullen. De slanke pasvorm van dit jack laat je figuur beter uitkomen en geeft je volledige bewegingsvrijheid.

Of je nu aan running, fitness of een andere trainingssport doet, dit Le Coq Sportif N° 2 trainingsjack is je ideale partner. De veelzijdige, moderne stijl zal je ook gezelschap houden tijdens je dagelijkse activiteiten.

Mis de kans niet om dit dames trainingsjack met rits van Le Coq Sportif aan te schaffen. Bestel het nu en voeg een vleugje stijl en prestaties toe aan je sportgarderobe.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410142
Kleur blauw insigne
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene