Kort nr. 2 France Olympique Paris 2024

Kort nr. 2 France Olympique Paris 2024

Beginnend op: € 80,67

€ 63,72

-21%
Verwen jezelf met elegantie en prestaties met de N°2 Short Le Coq Sportif EFRO 24. Het gerenommeerde merk voor veeleisende sporters.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,67

€ 63,72

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kort nr. 2 France Olympique Paris 2024

De N°2 Short Le Coq Sportif EFRO 24 is een must-have voor tous sport- en stijlliefhebbers. Deze short is ontworpen door het beroemde merk Le Coq Sportif en is comfortabel, stijlvol en slijtvast. Perfect voor al je sportieve activiteiten, of je nu voetbalt, naar jogging gaat of gewoon door de stad wandelt.

Dankzij de moderne, slanke pasvorm laat deze short je figuur beter uitkomen en heb je optimale bewegingsvrijheid. De hoogwaardige stof is zowel léger als ademend, ideaal om je koel en comfortabel te houden tijdens je meest intensieve workouts.

Het strakke, stijlvolle ontwerp van de shorts maakt het ook een perfecte keuze voor je dagelijkse tous outfits. Met het iconische Le Coq Sportif logo op de pijp geborduurd, kun je je passie voor sport in stijl laten zien.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn dus zeer slijtvast en duurzaam. Je kunt ze dus jarenlang dragen voor al je sportieve en dagelijkse activiteiten.

Kijk niet verder dan de EFRO 24 No.2 Shorts Le Coq Sportif voor de perfecte combinatie van comfort, stijl en prestaties. Wacht dus niet langer en voeg ze nu toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410057
Kleur blauw insigne
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team France
Assortiment Jeux Olympiques 2024