Rugzak Jack Wolfskin ecoloader

Rugzak Jack Wolfskin ecoloader

€ 100,78

€ 68,69

-32%

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 8 dagen

Beschrijving

Rugzak Jack Wolfskin ecoloader

Altijd onderweg: met onze ECOLOADER 24 voor uw actieve dagelijkse leven, reizen en vrije tijd beweegt u niet alleen sportief maar ook duurzaam. Het combineert milieubescherming, een groot aantal functies en een trendy design.
Alle materialen, inclusief ritsen, draden en banden, zijn 100% gerecycled en GRS-gecertificeerd - 18 PET-flessen worden hergebruikt om één ECOLOADER 24 te maken. Alle gespen zijn gemaakt van gerecycleerd productieafval en de ritsschuivers zijn van duurzaam metaal. En het schuim in de schouderbanden en de rugvulling is gemaakt van algenbiomassa. De algen die BLOOM™ hiervoor gebruikt, zijn een hernieuwbare en dus bijzonder duurzame grondstof. Het water dat tijdens het productieproces nodig is, wordt als drinkwater teruggevoerd in de natuurlijke kringloop. Voor één ECOLOADER wordt 47 liter water gezuiverd.
De vulling heeft uitstekende dempende eigenschappen. In combinatie met ons flexibele ACS TIGHT draagsysteem kunt u altijd comfortabel bewegen. De rugzak sluit goed en nauw aan op het lichaam, zodat u altijd de controle houdt.
En dat is nog niet alles! Het model ECOLOADER geeft ook een uitstekend overzicht van de inhoud. De viervoudige ritssluiting loopt helemaal rond de hals en diagonaal over de voorkant - hij kan op twee punten in beide richtingen worden geopend. Zo heeft u altijd optimale toegang tot het grote hoofdvak. Portemonnee, smartphone en sleutels kunnen veilig en gemakkelijk worden opgeborgen in het kleine, verborgen ritsvakje aan de achterkant.
Verdere detailsAfmetingen
: 53 x 29 x 20 cmGewicht
: 870gInhoud
: 24 liter.
ACS TIGHT: flexibel thermogevormd draagsysteem met nauwsluitende en uitstekende
ventilatie4-wegrits voor meervoudige
toegangHoofdvak met binnenzak, veiligheidszak op rug,
geïntegreerde regenhoes in bodemzakDIAMOND
CROSS 300D RE: robuuste, gerecyclede polyester stof met ruitpatroonDownload
en documenten
ACS TIGHT (Draagsysteem) | Handleiding

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 2009251_6098
Kleur stormgrijs
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene