Damesrugzak Jack Wolfskin denali 65

Damesrugzak Jack Wolfskin denali 65

€ 231,87

€ 200,14

-14%
Deze rugzak is de ideale metgezel voor trektochten, want u kunt er uw overlevingspakket in opbergen. Hij is duurzaam en geschikt voor regelmatig gebruik.

Niet op voorraad

Beschrijving

Damesrugzak Jack Wolfskin denali 65

In de wildernis op Canada loop je met je DENALI 65 VROUWEN op je rug tot je de perfecte plek hebt gevonden om je tent op te zetten. In de rugzak zit alles wat je nodig hebt voor je trekkingavontuur.
Als je voor langere tijd weggaat, heb je een trekkingrugzak nodig die niet alleen veel bagage kan dragen, maar ook voldoende proviand en die toch comfortabel is om te dragen, zelfs als hij erg zwaar is. Onze ruime en stevige DENALI rugzakken zijn perfect voor lange tochten waarbij je veel spullen meeneemt - of het nu voor je volgende trektocht is of een wereldreis.
Om ervoor te zorgen dat u het gewicht lange tijd probleemloos op uw rug kunt dragen, hebben wij ons draagsysteem X-TRANSITION uitgerust met een dikke rugbekleding en een stevig aluminium frame. U kunt de lengte van de rug - en het volume - individueel aanpassen door middel van de compressiebanden aan de zijkanten, de onderkant en onder de toegang aan de voorkant.
Het ruime hoofdvak kan van bovenaf worden gevuld en aan de voorkant worden geopend. In het voorvak kun je je reisspullen netjes opbergen. Om uw slaapzak op te bergen, kunt u het onderste deel van het hoofdvak scheiden met een flap met rits, zodat u in een handomdraai een extra vak creëert. In de grote zijvakken kunt u gemakkelijk een thermosfles opbergen. Bovendien hebben we de heupgordel uitgerust met een 2-in-1 zakje dat met een elastiekje kan worden omgevormd van een zakje voor mueslirepen tot een flessenhouder.
Bijzonder praktisch: het vak in de klep is uitneembaar en kan worden omgevormd tot een dagrugzak. Wij hebben de DENALI ontwikkeld in nauwe samenwerking met de berggidsen van de Innsbruck Mountaineering School.
Autres details
Afmetingen: 86 x 38 x 36 cm
ruglengte: M - Xl Vrouwen
Gewicht: 2720g
Capaciteit: 65 + 8 Bed.
X-TRANSITIE : comfortabel, lichtgewicht en verstelbaar draagsysteem met aluminium frame X voor optimale overdracht van hoge ladingen
hoofdholte verhoogt het draagcomfort en de bewegingsvrijheid
verstelbare borstriem met fluitje
bevestiging voor trekkingstokken
bevestigingslussen
binnen-, zij- en bodemcompressie
reflectoren
hoofdvak met dubbele toegang (van voren en van boven) binnenzak (ook voor waterzak), onderste compartiment scheidbaar van de binnenkant met grote boogopening, grote voorzak met 2 binnenzakken, verwijderbare klepzak met rugzakfunctie en binnenzak met rits, 2 zijzakken van gaas, 2 zijvakken met rits, zak met rits en 2-in-1 "Snack & Drink" zak op de heupgordel. Drink" zak op heupgordel
hydratatiesysteem regeling (slang aansluiting en bevestiging)
regenhoes geïntegreerd in klep compartiment
CROSS RIP 280D : lichte, scheurvaste stof met versterkingsdraden (zak)
CROSS RIP 300D: lichte, scheurvaste stof met versterkingsdraden (bodem)
ALUMINIUM HONEY COMB: zeer licht, vormvast aluminium (frame)

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 2008461_2046
Kleur rood/cabernet
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek >50 L