Kinderrugzak Jack Wolfskin explorer 16

Kinderrugzak Jack Wolfskin explorer 16
€ 50,37

Niet op voorraad

Beschrijving

Kinderrugzak Jack Wolfskin explorer 16

Als de kleintjes voor het eerst gaan wandelen, willen ze ook een eigen rugzak. De KIDS EXPLORER 16 biedt alles wat kleine avonturiers nodig hebben voor hun eerste tocht.
Natuurlijk mag de picknicklunch tijdens de gezinswandeling niet ontbreken. Heel praktisch: de KIDS EXPLORER 16 heeft zelfs een geïntegreerd, afneembaar kussen om de pauze bijzonder aangenaam te maken. In het grote hoofdvak van de rugzak is genoeg ruimte voor een regenjack, een snack en een dekbed. Dankzij het trekkoord en de kliksluiting zijn alle spullen perfect beschermd en toch gemakkelijk te verwijderen.
De waterfles past perfect in een van de twee buitenste zijvakken, in het voorvak kunnen verzamelde schatten en andere kleine voorwerpen worden opgeborgen. Waardevolle spullen worden goed opgeborgen in de klepzak en zijn toch gemakkelijk bereikbaar. Zo zijn zelfs de allerkleinsten perfect uitgerust voor hun volgende wandeling.
Verdere detailsAfmetingen
: 41 x 22 x 20 cmGewicht
: 570gInhoud
: 16
literVerstelbare schouderriemenRiemen
, rug en handvat met bijzonder comfortabele
vullingVerstelbare en afneembare
borstriemNaam- en kaartvak met
liniaalHoofdvak met binnenvak voor afneembaar kussen, zak in klep, voorvak met sleutelhaak, 2 elastische zijvakken van gaasARMATECH
PLUS 600D: duurzame en slijtvaste fijnmazige stof.

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 2008241_1010
Kleur nachtblauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior