Vibrerende massageroller Pulseroll Classique [Grootte 30 cm (12 inch)]

Vibrerende massageroller Pulseroll Classique [Grootte 30 cm (12 inch)]
€ 117,31

Niet op voorraad

Beschrijving

Vibrerende massageroller Pulseroll Classique

Pouls eRoll is een nieuwe generatie vibrerende schuimroller. Je kunt hem gebruiken door verschillende professionele sporters, waaronder Go-atleten, sportscholen en hobbyisten op yoga en wordt tegelijkertijd aanbevolen door fysiotherapeuten. Daarnaast is het ideaal voor langdurige spierproblemen, zoals rugpijn of gespannen schouders.
Ontwikkeld met geavanceerde technologie druk en trilling op combineert op een manier die de spieren, verhoging van de bloedcirculatie en verzacht melkzuur weggespült. Vergelijkbaar met een sportmassage verwarmt de eRoll pulse zacht je spieren en daardoor kun je dieper doordringen om je van de pijn af te helpen. Zo voorkom je dat je de volgende dag, na een intensieve bodybuildingsessie, veel pijntjes en kwaaltjes kunt oplopen.
De eRoll kan een belangrijk onderdeel worden van je pulse Dehn routine, wanneer je op- of opwarmt. Weefsel door de diepe penetratie en myofaszialen pijn release kan de rol helpen om de revalidatie van blessures te versnellen en je te begeleiden durant in hun fysiotherapeutischen behandelingen.
Extreem draagbaar, weegt slechts 1 kg en kan ideaal worden gebruikt in de sportschool, op het bureau of thuis. De batterij werkt 3 uur en kan eenvoudig worden opgeladen met de oplaadkabel. Foam rollers zijn levendig bewezen voor verhoogde genesung en aanzienlijke verbetering van de flexibiliteit en elasticiteit.
De pulse eRoll is de bewezen fitnessapparatuur, kan u helpen hun flexibiliteit en elasticiteit en hun kwaliteit van leven, met betrekking tot spierpijn, verbetert.

Extra informatie

Merk Pulseroll
Fabrikant SKU 200105
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 30 cm (12 inch) - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten