Hardloopschoenen Joe Nimble Pilot 1 [Grootte 43]

Hardloopschoenen Joe Nimble Pilot 1 [Grootte 43]

€ 251,08

€ 181,96

-28%
Verhoog je prestaties met schoenen van running Joe Nimble Pilot 1, die licht en flexibel zijn zodat je met absoluut gemak kunt trainen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Hardloopschoenen Joe Nimble Pilot 1

Meer dan 99% van de fabrikanten van hardloopschoenen negeert het potentieel van de grote teen tijdens het hardlopen, wij niet! Pilot 1 richt zich op het verlichten van de druk op het metatarsofalangeale gewricht. De ToePilot® (octrooi aangevraagd), met zijn unieke geometrie, buigt de druk af tijdens het afrollen en voorkomt overbelasting van de streng premier. Deze technische innovatie vereist geen verstijving van de zool. Deze technische innovatie vereist geen verstijving van de zool. De natuurlijk afgesneden en bredere teenbeschermer biedt uitzonderlijk comfort tijdens het afrolproces en in het bijzonder tijdens de propulsion en duwfase: de grote teen kan zijn belangrijkste functie van verankering en stabilisatie zonder beperkingen vervullen. Deze unieke eigenschap helpt de onaangename "runner's hallux" te bestrijden. Dankzij de vetersluiting past de Pilot 1 stevig op de wreef zonder deze te belemmeren. Onze innovatieve nmblFoam® tussenzool gaat tot drie keer langer mee dan conventionele schuimen, met aanzienlijk hogere veerkrachtwaarden. De crashpad is geïnspireerd op de natuurlijke ronde vorm van het hielbeen en zorgt voor een soepele, evenwichtige overgang tussen de landingsfase en de fase propulsion. Het innovatieve PU-schuim voegt een paar gram toe aan het gewicht van de schoen, maar doet precies wat het moet doen: maximaal comfort en een ontlastende duw tijdens langere runs op asfalt. ("Maar dat maakt voor hardlopen niet uit, integendeel. Ik loop veel rustiger en, op een bepaalde manier, zachter dan met mijn autres schoenen. Runners World lezerstest 23 nov)


Technische specificaties



  • Bovenwerk: 45% polyamide, 55% gerecycled polyester


  • Voering : Gedeeltelijke textielvoering


  • Zool: nmblFoam® zool (18mm) met PU en rubberen buitenzool met hoge energie restitutie, zero heel (bal en hiel op hetzelfde niveau); geen teenveren; 24mm stapelhoogte.


  • Binnenzool: Ultreya binnenzool (6 mm) in Evalen: Evalen-producten combineren de voordelen van EVA-blokschuim en honingraatrolschuim, met een textielbekleding en een hielkussen van 3 mm.


  • Gewicht: 390 gram (UK maat 9.0), 330 gram (UK maat 5.0)


  • Type zool: 18 mm; stapelhoogte 24 mm

Extra informatie

Merk Joe Nimble
Fabrikant SKU 1784-194
Kleur verduistering
Kleur Zwart
Maat 43 - Standaard Franse maten
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Drop 3 mm