Dames sweater met capuchon en ritssluiting Columbia Pacific Point

Dames sweater met capuchon en ritssluiting Columbia Pacific Point

Beginnend op: € 80,66

€ 58,62

-27%
Ontdek het onvergelijkbare comfort en de stijl van het dames sweatshirt met rits en capuchon van Columbia, ideaal voor activiteiten outdoor.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,66

€ 58,62

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames sweater met capuchon en ritssluiting Columbia Pacific Point

De Columbia Pacific Point zip-up hoodie voor dames is de perfecte keuze voor alle vrouwen die vanoutdoor houden. Ontworpen door het beroemde merk Columbia, combineert dit sweatshirt zowel stijl als functionaliteit om je het beste te geven tijdens al je avonturen in de buitenlucht.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zacht, comfortabel en slijtvast. De capuchon beschermt je tegen de elementen en houdt je hoofd warm tijdens het wandelen of andere buitenactiviteiten. Bovendien kun je dankzij de ritssluiting de warmte naar wens regelen en het sweatshirt gemakkelijk aan- en uittrekken.

Dit sweatshirt is niet alleen ideaal voor buitenactiviteiten, je kunt het ook elke dag dragen voor een casual en trendy look. Het vrouwelijke, moderne ontwerp maakt het een must-have voor je sportgarderobe.

Of je nu een dagje gaat wandelen, op session gaat kamperen of gewoon door de stad slentert, de Columbia Pacific Point zip-up hoodie zal je bondgenoot bij uitstek zijn. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op deze kwaliteitssportkleding voor al je buitenavonturen.

Extra informatie

Merk Columbia
Fabrikant SKU 1773031
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten