Damesbroek 2-in-1 Asics Cool 3.5IN

Damesbroek 2-in-1 Asics Cool 3.5IN
Beginnend op: € 45,38

Niet op voorraad

Beschrijving

Damesbroek 2-in-1 Asics Cool 3.5IN

Blijf koel, kalm en in controle tijdens het hardlopen met de ASICS COOL 2-in-1, 3,5" Women's Running Shorts. Ze hebben een ingebouwde sprinter van zacht aanvoelend mesh en een rechte snit die uw lichaam omsluit zonder te strak te zitten. Voor extra gemak tijdens het hardlopen heeft deze trainingsshort voor dames ook een opbergzakje, perfect voor je smartphone of sleutels.

Ademend en luchtig zijn de sleutelwoorden die deze shorts kenmerken. Ze zijn voorzien van ASICS C1-technologie, wat betekent dat ze zijn gemaakt van een sneldrogende stof die vocht afvoert en uw huid moeiteloos droog en koel houdt tijdens uw hardlooprondje.

Het is ook fashion-forward en heeft een rugstuk dat uw rondingen omarmt voor een zeer vrouwelijk silhouet, terwijl de brede, elastische tailleband uw taille vorm geeft en uw comfort vergroot. Voor wie graag bij zonsopgang of zonsondergang hardloopt, zorgen de reflecterende balk op de achterkant van het been en het reflecterende spiraalvormige logo ASICS ervoor dat je gezien wordt, zelfs als de zon onder is.

Extra informatie

Merk Asics
Fabrikant SKU 154533 - 0
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Slippé