Donsjack voor dames Jack Wolfskin north york

Donsjack voor dames Jack Wolfskin north york
Beginnend op: € 161,28
Dit comfortabele, waterafstotende donsjack houdt je de hele dag veilig tegen de kou en de elementen. Het is praktisch om de stad in te gaan.

Niet op voorraad

Beschrijving

Donsjack voor dames Jack Wolfskin north york

Wandelingen door besneeuwde bossen, avonden op de kerstmarkt en schaatsen met vrienden. Alles wat je nodig hebt voor een perfecte winter! Met de NORTH YORK COAT wordt het nog beter. Deze moderne gewatteerde jas houdt u warm - wat u ook van plan bent.
We hebben het bijzonder warme dekbed gemaakt van gerecycled polyester, en de lange, slanke pasvorm van de NORTH YORK verwarmt je tot op je heupen. De jas is winddicht en is goed bestand tegen sneeuw- en regenbuien - want de buitenkant is gemaakt van winddicht en waterafstotend materiaal.
De synthetische vezelvulling is vochtbestendig en houdt je warm, zelfs als het nat is. De verstelbare capuchon houdt je oren warm en kan gemakkelijk worden losgeknoopt om hem te verwijderen.
Autres details
Gewicht: 830 g (maat S)
STORMLOCK SOFTTOUCH ECOSPHERE: zeer lichte, zachte, winddichte en waterafstotende stof van gerecycled polyester
zachte voering van gerecyclede microvezel met bedrukt logo
MICROGUARD ECOSPHERE (200 g/m²): bijzonder warme wattering van gerecycleerde synthetische vezels / MICROGUARD ECOSPHERE (180 g/m²): bijzonder warme wattering van gerecycleerde synthetische vezels
afneembare capuchon met verstelbare opening aan de voorzijde
2 heupzakken, binnenzak

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1205501_1910
Kleur nachtblauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten