Mouwloos donsjack Jack Wolfskin jwp

Mouwloos donsjack Jack Wolfskin jwp
Beginnend op: € 100,78
Dit mouwloze donsjack voor heren is voor avonturiers. Van stadswandelingen tot bergtochten, hij combineert perfect comfort, warmte en stijl.

Niet op voorraad

Beschrijving

Mouwloos donsjack Jack Wolfskin jwp

Altijd bij je, ruimtebesparend in je rugzak en aan je zijde als de temperaturen dalen: de JWP VEST is ons winddichte en lichtgewicht gewatteerde vest dat je altijd bij je kunt hebben.
We hebben het gevuld met onze gerecyclede en zeer warme MICROGUARD vulling. De combinatie met het winddichte - en ook gerecyclede - buitenmateriaal maakt de JWP VEST nog warmer. Gewoon over of onder aantrekken: bij regen kan het vest onder uw hardshell worden gedragen.
Wij hebben de producten in onze PACK AND GO! collectie gemaakt voor iedereen die graag actief en in beweging is - bijvoorbeeld op reis of tijdens het sporten in de natuur. Technisch, functioneel, minimalistisch, licht en vooral opvouwbaar. Het ontwerp van deze serie wordt gekenmerkt door een eenvoudig silhouet en een moderne look - een stijl die perfect geschikt is voor de stad.
Autres details
Gewicht: 190 g (maat M)
STORMLOCK ECOSPHERE 20D RIPSTOP: zeer licht, scheurvast, winddicht en ademend materiaal van gerecycleerd polyester met versterkende draden
MICROGUARD ECOSPHERE (140 g/m²): zeer warme fleece van gerecycleerde synthetische vezels
2 heupzakken
reflecterende details
opbergtas inbegrepen

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1204653_5066
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Mouwloos

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten