Set van 5 smeltlatten Apurna Abricot-Amande [Grootte 125G]

Set van 5 smeltlatten Apurna Abricot-Amande [Grootte 125G]

€ 7,39

€ 6,82

-8%
Energierepen Abricot-Amande d'Apurna om je energie op peil te houden en vermoeidheid voor en tijdens het sporten te verminderen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Set van 5 smeltlatten Apurna Abricot-Amande

De energierepen voor en tijdens het sporten Melting bars Abricot-Amande - 125 g doos (5 x 25 g) zijn ontworpen om essentiële koolhydraten en vitaminen te leveren om de afstand te gaan.

Als je sport, is het belangrijk te anticiperen op de dip en je energie te booster voordat het te laat is. Daarvoor heeft uw lichaam nodig:
- koolhydraten: om uw glucoseniveau op peil te houden zonder uw reserves (spieren en lever) aan te spreken en zo de duur van de inspanning te verlengen;
- vitaminen en mineralen: met name vitamine B2, B3, B6 en C, die de vermoeidheid helpen verminderen, en vitamine C en E, die de cellen helpen beschermen tegen oxidatieve stress.

Wanneer consumeren?
- Tijdens het sporten: neem elke 45 minuten of elk uur een reep. Deze reep kan energiegels vervangen.
- Voor of na het sporten: neem een reep als energiesnack.
TECHNISCHE GEGEVENS
Ingrediënten: suiker, amandelen (23.5%), gedroogde abrikozen (15,2%) (abrikozen, rijstmeel, sulfieten), dextrose, Prolacta® (6%) (oplosbaar proteïne-isolaat uit melk), stabilisator (glycerine), glucosestroop (tarwe), aroma, vitaminen (C, B3, E, B2, B6, B1), zuurteregelaar (appelzuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat), zinkgluconaat, antioxidanten (rozemarijnextract, tocoferolen (soja)). Mogelijk sporen van gluten, noten, vis, ei, sesam en lupine.

Extra informatie

Merk Apurna
Fabrikant SKU 114254601
Kleur somber/oranje
Kleur Blauw
Maat 125G - Standaard Franse maten
Geslacht N/A
Leeftijdsgroep N/A