Jas Jack Wolfskin athletic 5in1 3XL [Grootte 3XL]

Jas Jack Wolfskin athletic 5in1 3XL [Grootte 3XL]

€ 423,45

€ 249,15

-41%
Deze jas zal zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van het buitenleven. Dankzij het weerbestendige materiaal is het een ideale tweede laag voor de winter en de herfst.

Niet op voorraad

Beschrijving

Jas Jack Wolfskin athletic 5in1 3XL

Vriestemperaturen in de ochtend, zonnig in de middag en stormachtig en nat in de avond. Als je gaat wandelen in typisch herfst- en winterweer, heb je maar één jas nodig: de ATHLETIC 5IN1.
Met dit weerbestendige jack heb je tijdens je reis volop mogelijkheden: als je het te warm krijgt, verwijder je gewoon het binnenjack en vervolg je je reis met lichte bescherming tegen het weer. Of u kunt het binnenjack alleen dragen als lichtgewicht isolatiejack - of als vest. De mouwen zijn afneembaar, dankzij de ritsen.
Het wind- en waterdichte buitenjack is op de schouders voorzien van ons elastische en gerecyclede TEXAPORE ECOSPHERE STRETCH-materiaal. De rest van het jack is gemaakt van het trendy TEXAPORE INFINITY BIG GRID 3D, dat door zijn moderne look een blikvanger is.
Dankzij de lichte watten van gerecyclede synthetische vezels met hoge loft biedt het binnenjack een uitstekende bescherming tegen de kou. Het is ook volledig winddicht, zelfs zonder het buitenjack.
Autres details
Gewicht: 955 g (maat M)
Buitenjack:
TEXAPORE INFINITY BIG GRID 3D 2L: waterdicht, winddicht en ademend buitenmateriaal (waterkolom: 10.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid: > 6000 g/m²/24 h**)
(volgens: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
TEXAPORE ECOSPHERE STRETCH 2L : elastisch, zeer waterdicht, winddicht en ademend buitenmateriaal van gerecycled polyester in keperlook (waterkolom: 20.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid: > 15.000 g/m²/24 h**)
(metingen volgens: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
vaste capuchon met verstelbare gezichtsopening en volume
2 heupzakken, borstzak
SNAP-IN systeem: bevestigingsmogelijkheden voor een warm binnenjack
waterdichte ritsen
verstelbare zoom
Binnenjack:
STORMLOCK ECOSPHERE 20D GLOSSY RIPSTOP: zeer lichte, scheurvaste en winddichte stof van gerecycled polyester met versterkende draden en glanzende buitenkant
MICROGUARD SUPERLOFT ECOSPHERE (80 g/m²) : warme, high loft-watten van gerecycleerde synthetische vezels / MICROGUARD SUPERLOFT ECOSPHERE (40 g/m²): warme, high loft-watten van gerecycleerde synthetische vezels
2 heupzakken
SNAP-IN systeem: bevestigingsmogelijkheden voor een buitenjack
mouwen kunnen worden afgeritst

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1114801_5066
Kleur bladgroen
Kleur Groen
Maat 3XL - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten