Doos van 60 capsules Meltonic SPIRULINE TONIC BIO

Doos van 60 capsules Meltonic SPIRULINE TONIC BIO
€ 9,38

Niet op voorraad

Beschrijving

Doos van 60 capsules Meltonic SPIRULINE TONIC BIO

Geniet van de voordelen van Spiruline Tonic bio in capsules om uw prestaties te optimaliseren! Biologische voedingssupplementen voor sporters helpen bij het herstel wanneer het trainingsvolume toeneemt! Zo kunt u uw prestaties optimaliseren op de dag van uw sportwedstrijd!

BEVAT VAN NATURE VITAMINE B - IDEAAL VOOR & NA DE INSPANNING

Spiruline Tonic Bio Meltonic combineert de rijkdom van blauwalgen in een doosje van 60 capsules. Vul je proteïne aan door 3 capsules per dag te nemen gedurende 20 dagen.

De Spiruline Tonic Bio is een optimaal voedingssupplement voor sport dat de recuperatie bevordert wanneer het trainingsvolume toeneemt. Biologische voedingssupplementen voor sporters garanderen namelijk een adequate training om klaar te zijn voor de dag van uw sportwedstrijd. (Hardlopen, trailrunning, marathon, triatlon, fietsen). De Spiruline Tonic bio kan ook worden gebruikt na de inspanning tijdens de recuperatie. Het praktische formaat, Spiruline tonic bio, is in capsulevorm.

Spiruline Tonic bio kan elke dag worden ingenomen. Neem 's morgens bij voorkeur 3 capsules op een lege maag in met een glas water. Om de effecten van spirulina te garanderen, is het raadzaam de duur van het programma te verlengen. De spiruline Tonic bio kan ook 10 dagen voor en 10 dagen na de gebeurtenis worden ingenomen, aangezien deze ook nuttig is voor het herstel.
Profiteer van een 20-daags spirulina programma, 60 capsules dankzij Spiruline Tonic bio.

spiruline Tonic bio is een sportvoedingssupplement dat het uithoudingsvermogen en de weerstand helpt verbeteren. Biologische voedingssupplementen voor sportbeoefenaars hebben een grote voedingswaarde. In combinatie met koninginnengelei helpt Spiruline Tonic bio bij het herstel.

Extra informatie

Merk Meltonic
Fabrikant SKU 089320
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Voedingssupplementen
Assortiment Bien-être