Dames zwempak uit 1 stuk Arena Butterflies

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Butterflies

Beginnend op: € 62,52

€ 43,56

-30%
Ontdek het 1-delige zwempak voor dames Arena Butterflies voor optimale zwemprestaties. Nu verkrijgbaar!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 62,52

€ 43,56

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Butterflies

Ontdek onze prachtige eendelige zwemkleding voor dames Arena Butterflies, ideaal voor je zwemsessies! Met zijn elegante ontwerp en levendige kleuren zorgt deze zwembroek ervoor dat je je zowel stijlvol als comfortabel voelt in het water.

Gemaakt door het beroemde merk Arena, bekend om zijn hoogwaardige producten voor sporters, is dit zwempak speciaal ontworpen voor vrouwen. Met zijn perfecte pasvorm en flatterende snit zal het je figuur verbeteren en je een ongeëvenaard zelfvertrouwen geven tijdens trainingen of wedstrijden.

Het vlinderpatroon op dit zwempak geeft het geheel een vleugje vrouwelijkheid en gratie. De felle, levendige kleuren zullen niet onopgemerkt blijven aan de rand van het zwembad en zorgen ervoor dat je opvalt in stijl. Bovendien zorgt de slijtvaste, duurzame stof ervoor dat dit zwempak in perfecte staat blijft, zelfs na veelvuldig gebruik.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, dit zwempak houdt je comfortabel in het water. De zachte, ademende stof laat je vrij en zonder beperkingen bewegen, terwijl de ergonomische snit zich perfect aanpast aan je lichaam en zorgt voor totale bewegingsvrijheid.

Dit zwempak is niet alleen ontworpen voor prestaties, het is ook comfortabel om te dragen. De verstelbare bandjes en U-vormige rug bieden extra ondersteuning en passen zich aan je lichaamsvorm aan. Bovendien is dit zwempak volledig gevoerd voor een zacht, comfortabel gevoel tegen je huid.

Of je nu een fervent zwemmer bent of gewoon op zoek naar een stijlvolle, hoogwaardige zwembroek voor je strandvakantie, het Arena Butterflies eendelige zwempak voor dames is de perfecte keuze. Voeg het vandaag nog toe aan je sportkledingcollectie!

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 007220-550
Kleur licht zwart/zwart multi
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene