Stoorzender Arena Kikko

Stoorzender Arena Kikko

Beginnend op: € 53,44

€ 36,11

-32%
Versnel het zwemmen met Jammer Arena Kikko. Ontworpen door Arena voor ultieme prestaties in het water. Probeer het nu!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 53,44

€ 36,11

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Stoorzender Arena Kikko

Ontdek Jammer Arena Kikko, het perfecte zwempak voor je zwemtrainingen! Ontworpen door het beroemde merk Arena, combineert deze jammer prestaties, comfort en stijl om je tijdens al je trainingen te vergezellen.

Met zijn moderne, elegante ontwerp is deze jammer ideaal voor zwemmers van alle niveaus. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die chloorbestendigheid en uitstekende spiercompressie bieden voor optimale prestaties.

Dankzij de zachte, lichtgewicht stof van het zwempak kun je vrij en comfortabel bewegen in het water. Bovendien vormt de nauwsluitende snit zich perfect naar de rondingen van je lichaam voor een aerodynamisch silhouet en minder weerstand.

Of je nu een beginner of een ervaren zwemmer bent, de Jammer Arena Kikko zal je bondgenoot zijn bij het breken van al je records. Het ergonomische ontwerp en de geavanceerde technologie helpen je om je prestaties te verbeteren en je doelen vol vertrouwen te bereiken.

Dus ga je gang en kies Jammer Arena Kikko voor je volgende zwemsessies! Dit zwempak is verkrijgbaar in verschillende maten en past je perfect. Vertrouw op het merk Arena, een onmisbare referentie in de zwemwereld, en trakteer jezelf op kwaliteitsuitrusting voor succesvolle trainingen.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 007162-550
Kleur zwart/zwartmulti
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene