Dames zwempak uit 1 stuk Arena Kikko Contro

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Kikko Contro

Beginnend op: € 62,52

€ 50,01

-20%
Domineer het zwembad in stijl met het 1-delige zwempak voor dames Arena Kikko Contro, ontworpen door het beroemde zwemmerk Arena.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 62,52

€ 50,01

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Kikko Contro

Het Arena Kikko Contro 1-delig zwempak voor dames is de perfecte keuze voor alle zwemmers met een passie voor water. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige eigenschappen is dit zwempak een must-have voor vrouwen die stijl en prestaties in het water willen combineren.

Dit zwempak is ontworpen door het beroemde merk Arena en is het resultaat van jarenlange expertise op het gebied van zwemmen. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit, bieden optimaal comfort en garanderen een onfeilbare weerstand. Je kunt je dus concentreren op je training of wedstrijd zonder je zorgen te maken over je outfit.

Het patroon Kikko Contro geeft dit zwempak een moderne, dynamische touch. De felle kleuren en het geometrische patroon zorgen ervoor dat je opvalt aan de rand van het zwembad. Bovendien geven de V-vormige rug en de smalle bandjes het geheel een vrouwelijke, elegante touch.

Dit zwempak is speciaal ontworpen voor vrouwen en hun lichaamsvormen. Met zijn ergonomische snit en stretchstof past het zich perfect aan je lichaam aan en geeft het je totale bewegingsvrijheid. Je kunt je vrij bewegen in het water, ongehinderd door je outfit.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, dit zwempak is geschikt voor alle niveaus. Of het nu voor een intensieve training of een wedstrijd is, je kunt erop rekenen dat het je prestaties ondersteunt. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen.

Kortom, het Arena Kikko Contro 1-delig zwempak voor dames is de ideale keuze voor vrouwen die stijl en prestaties in het water willen combineren. Met zijn elegante ontwerp, onberispelijke kwaliteit en comfortabele pasvorm zal het snel je bondgenoot worden tijdens je zwemsessies. Dus ga je gang, trakteer jezelf op deze zwembroek en maak een plons bij het zwembad!

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006731-550
Kleur zwart/asfalt/wit multi
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene