Dames zwempak uit 1 stuk Arena Waves Profile

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Waves Profile

Beginnend op: € 48,40

€ 36,30

-25%
Duik in elegantie met het dames 1-delig zwempak Arena Waves Profile, ontworpen voor zwemmen door het beroemde merk Arena.

Niet op voorraad

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Waves Profile

Het Arena Waves Profile 1-delig zwempak voor dames is de ultieme keuze voor fervente zwemmers. Ontworpen door het beroemde merk Arena, het is speciaal gemaakt voor vrouwen die stijl, comfort en prestaties willen combineren tijdens hun zwemsessies. Of je nu af en toe zwemt of een doorgewinterde deelnemer bent, dit zwempak zal aan al je verwachtingen voldoen.

Dankzij de 1-delige snit vormt dit zwempak zich perfect naar de rondingen van het vrouwenlichaam en biedt het optimale ondersteuning en veel bewegingsvrijheid in het water. Het slanke, elegante silhouet wordt versterkt door een uniek Waves patroon dat een moderne, dynamische touch toevoegt. Of je nu in het zwembad, op het strand of tijdens een wedstrijd bent, met dit zwempak Arena val je zeker op.

Maar dit zwempak wordt niet alleen gewaardeerd om zijn uiterlijk. De MaxLife-stof is speciaal ontworpen om de effecten van chloor en zonlicht te weerstaan, waardoor je verzekerd bent van een lange levensduur en maximale weerstand. Bovendien biedt deze stof optimaal comfort dankzij de droogte rapide en het ademend vermogen, zodat je zelfs tijdens de meest intensieve zwemsessies comfortabel blijft.

Dit zwempak heeft ook een geïntegreerd borstondersteuningssysteem, dat extra ondersteuning biedt voor vrouwen met grote borsten. Je kunt je dus concentreren op het zwemmen zonder je zorgen te maken over je outfit. Bovendien geven de brede, verstelbare bandjes je een persoonlijke pasvorm voor optimaal comfort.

Of je nu voor je plezier zwemt of in competitieverband, het Arena Waves Profile 1-delig zwempak voor dames is een essentiële keuze. Met zijn stijlvolle ontwerp, geavanceerde technologie en ongeëvenaard comfort laat het je zwemmen met zelfvertrouwen en stijl. Wacht dus niet langer, koop dit zwempak van Arena en laat je verleiden door de ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006712-550
Kleur zwart/asfalt/grijsblauw/wit
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene