Dames zwempak uit 1 stuk Arena Tech

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Tech

Beginnend op: € 67,56

€ 45,60

-33%
Duik in comfort en prestaties met het Arena Tech 1-delig zwempak voor dames, speciaal ontworpen voor zwemmen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 67,56

€ 45,60

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Tech

Op zoek naar een stijlvol, comfortabel zwempak met hoge prestaties voor je zwemsessies? Kijk dan niet verder dan het 1-delige zwempak voor dames Arena Tech! Ontworpen door het beroemde merk Arena, specialisten in zwemuitrusting, combineert dit zwempak stijl en technische kenmerken om je te helpen vol vertrouwen je doelen te bereiken.

Het 1-delige zwempak is een must-have voor zwemmers en biedt optimale bedekking terwijl het toch vrouwelijk blijft. Het model Arena Tech is geen uitzondering op deze regel, met zijn elegante, gestroomlijnde ontwerp dat met het vrouwelijke silhouet verbetert. Het is verkrijgbaar in een reeks kleuren naar ieders smaak.

Maar dit zwempak ziet er niet alleen goed uit, het is ook ontworpen om je prestaties in het water te verbeteren. De Maxlife-stof is bestand tegen chloor en slijtage en biedt een uitstekende duurzaamheid voor intensief gebruik. Het biedt ook uitstekende elasticiteit voor totale bewegingsvrijheid.

Het Arena Tech zwempak is ook voorzien van de Waterfeel X-Life technologie, die een perfecte aansluiting op het lichaam en gerichte spiercompressie garandeert. Dit betekent dat je met maximale efficiëntie kunt zwemmen en spiervermoeidheid vermindert. Zo kun je je prestaties verbeteren en je grenzen verleggen.

Dit 1-delige zwempak is ook comfortabel en praktisch. De brede bandjes en U-vormige rug zorgen voor optimale ondersteuning en bewegingsvrijheid. Bovendien is het zwempak volledig gevoerd voor extra comfort en ondoorzichtigheid.

Of je nu af en toe zwemt of ervaren bent, het Arena Tech 1-delig zwempak voor dames is de ideale keuze voor je zwemsessies. Het elegante ontwerp, de technische kenmerken en het comfort maken het een must-have voor alle zwemliefhebbers. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op het beste voor je trainingen met het Arena Tech zwempak.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006651-550
Kleur zilver/wit-navymulti
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene