Dames zwempak uit 1 stuk Arena Kikko

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Kikko

Beginnend op: € 43,36

€ 32,52

-25%
Ontdek comfort en stijl met het Arena Kikko 1-delig zwempak voor dames. Vertrouw op de kwaliteit van Arena.

Van hetzelfde model :

Niet op voorraad

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Arena Kikko

Ontdek het 1-delig zwempak voor dames Arena Kikko, de perfecte keuze voor alle enthousiaste zwemmers! Ontworpen door het beroemde merk Arena, combineert dit zwempak stijl en prestaties om je de ultieme zwemervaring te geven.

Dankzij de elegante, vrouwelijke snit komt dit zwempak goed tot zijn recht terwijl het je volledige bewegingsvrijheid garandeert. De tijdloze zwarte kleur wordt versterkt door witte geometrische motieven die een moderne, dynamische touch aan uw zwemoutfit geven.

Maar laat je niet misleiden door de trendy look, deze zwembroek is ontworpen om te presteren! Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitzonderlijke chloorbestendigheid en duurzaamheid voor intensief gebruik in het zwembad. Je kunt dus vol vertrouwen trainen zonder je zorgen te maken dat je zwempak verslechtert.

Bovendien biedt deze zwembroek dankzij de MaxLife technologie een uitstekende weerstand tegen slijtage en UV-stralen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je pak zo goed als nieuw blijft, zelfs na veel trainen. Je kunt dus lang plezier hebben van je Arena Kikko zwempak.

Dit zwempak is speciaal ontworpen voor zwemmen en biedt ook uitstekende ondersteuning, dankzij de compressieve stof en de rugconstructie in X. Je kunt je dus concentreren op je prestaties zonder je zorgen te maken over het comfort van je zwempak.

Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, het Arena Kikko 1-delig zwempak voor dames zal je beste bondgenoot in het water zijn. Wacht dus niet langer en voeg het vandaag nog toe aan je zwemkledingcollectie! Profiteer van de stijl, prestaties en kwaliteit om op te vallen aan de rand van het zwembad en vol zelfvertrouwen je doelen te bereiken. Bestel je Arena Kikko zwempak nu en maak je klaar om golven te maken!

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006650-680
Kleur blauwosmo/water
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene