Zwemshort Arena M Dynamo R

Zwemshort Arena M Dynamo R

Beginnend op: € 30,25

€ 22,56

-25%
Geef je zwemplezier energie met de Arena M Dynamo R zwemshort: comfortabel, slijtvast en ontworpen om te presteren in het water.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 22,56

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwemshort Arena M Dynamo R

De Arena M Dynamo R zwemshorts zijn de ideale keuze voor fervente zwemmers. Ontworpen door het beroemde merk Arena, bieden deze zwemshorts de perfecte combinatie van comfort, prestaties en stijl. Deze zwemshorts zijn speciaal ontworpen voor zwemmers en zijn een must-have voor elke training of wedstrijd.

Deze zwemshorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een nauwsluitende snit die perfect aansluit op het lichaam en maximale bewegingsvrijheid biedt. De geïntegreerde compressietechnologie verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de spierprestaties, waardoor je efficiënter en langer kunt zwemmen.

De Arena M Dynamo R zwemshort heeft ook een stijlvol, modern ontwerp. Met de felle kleuren en het iconische Arena logo blijf je niet onopgemerkt aan de rand van het zwembad. Bovendien zorgt de chloorbestendige stof voor een uitzonderlijke duurzaamheid, zodat je seizoen na seizoen van deze zwemshort kunt genieten.

Of je nu een beginnende zwemmer bent of een ervaren atleet, de Arena M Dynamo R zwemshorts zullen aan al je verwachtingen voldoen. Wacht dus niet langer en voeg ze nu toe aan je zwemgarderobe. Met deze zwemshorts ben je klaar om het zwembad te veroveren en je meest ambitieuze sportieve doelen te bereiken. Dus trek hem aan en duik vol vertrouwen het water in!

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 006489-820
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene