Badpak Arena Storm

Badpak Arena Storm

Beginnend op: € 599,96

€ 424,63

-29%
Verbeter je zwemprestaties met het Arena Storm neopreen wetsuit voor heren. Elegant en hydrodynamisch voor een hoger wedstrijdniveau.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 599,96

€ 424,63

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Badpak Arena Storm

Til je prestaties naar een hoger niveau met ons nieuwe Powerskin Storm neopreen wetsuit voor heren. Dit elegante en hydrodynamische ontwerp is de nieuwste versie van ons beroemde Carbon wetsuit. Het Powerskin Storm pak is volledig gemaakt van Yamamoto SCS kalkneopreen, een op aardolie gebaseerd materiaal dat minder impact heeft op het milieu. Het pak is ontwikkeld met de hulp van 's werelds beste atleten en bevat arena koolstofvezeltechnologie die je lichaam ondersteunt terwijl je zwemt, zodat je een optimale positie in het water kunt behouden. Verschillende lagen neopreen zorgen voor maximale bewegingsvrijheid tijdens het zwemmen en een optimaal drijfvermogen. De koolstofvezeltechnologie die is verwerkt in het wetsuit vanarena houdt het lichaam in een ideale positie in het water, terwijl de nieuwe halslijn is ontworpen voor maximaal comfort en de afwezigheid van wrijving. De speciale dubbellaagse constructie op de onderarmen zorgt voor een efficiëntere vangfase tijdens de armslag en een beter gevoel in het water. Dankzij het dunnere, zeer elastische neopreen rond de polsen en enkels kun je het pak snel aan- en uittrekken. Dit wetsuit is goedgekeurd voor FINA-, ITU-, Ironman- en USAT-wedstrijden.


Onderhoudsinstructies


Om een lange levensduur en optimale prestaties van je Arena product te garanderen, raden we je aan de volgende voorzorgsmaatregelen te nemen:



  • spoel na gebruik onmiddellijk af in niet-gechloreerd water;

  • bewaar het product niet te lang nat in zakken of andere gesloten verpakkingen;

  • stel het product niet bloot aan direct zonlicht terwijl het nog nat is in zakken of andere gesloten verpakkingen;

  • Droog op natuurlijke wijze en uit de buurt van warmtebronnen.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 004970-515
Kleur koraalblauw/zwart
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene