Rugzak Arena Team 45

Rugzak Arena Team 45
€ 69,58
Verhoog je prestaties met de Arena Team 45 rugzak, ontworpen voor wedstrijdzwemmers met optimale ruimte voor je uitrusting.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 8 dagen

Beschrijving

Rugzak Arena Team 45

Onze Team 45 rugzak is een veelzijdige tas voor atleten en wedstrijdzwemmers en is ontworpen met veel ruimte om je spullen, kleding en accessoires in op te bergen. De tas vult zich vanaf de bovenkant, zodat je je spullen gemakkelijk kunt pakken en opbergen. Er is zelfs een speciaal vak voor je uitrusting of natte laarzen en een uitneembare binnenzak. Deze moderne tas is gemaakt van duurzame stof en verkrijgbaar in een reeks aantrekkelijke kleuren met minimalistische details. De tas is gestempeld met onze nom in grote letters.


De rugzak heeft een inhoud van 45 liter en meet 52 x 35 x 27 cm. De vakken zijn geventileerd om de kans op vocht te minimaliseren. Het ruime hoofdvak is groot genoeg voor al je trainingsspullen. De tas heeft ook een binnenzak voor het apart opbergen van droge kleding en natte sportspullen, en een gaasvak voor je schoenen of uitrusting. Berg je bidon en autres accessoires op in praktische vakken. Gewatteerd, ademend rugpaneel voor zweetvrij transport.


100% polyester

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 002436-710
Kleur marine gemêleerd
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene