Badmuts Arena Logo Moulded

Badmuts Arena Logo Moulded

€ 14,12

€ 11,62

-18%
Arena cap: de perfecte cap voor elite lopers, ontworpen door het beroemde merk Arena. Klaar om je naar de overwinning te begeleiden.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Badmuts Arena Logo Moulded

De Arena cap is de ideale keuze voor alle hardlopers. Arena , een iconisch merk in de sportwereld, biedt een pet die speciaal is ontworpen voor hardlopers. Met zijn elegante ontwerp en comfortabele pasvorm zal hij je bondgenoot zijn tijdens je trainingen en wedstrijden.

Deze pet is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en biedt goede bescherming tegen zonnestralen dankzij de gebogen klep. Je kunt dus met een gerust hart hardlopen zonder last te hebben van schitteringen. De ademende stof houdt je hoofd ook koel en droog, zelfs op de warmste dagen.

De Arena pet heeft een elastische band aan de achterkant voor een perfecte pasvorm om je hoofd. Bovendien zorgt de gestructureerde vorm voor optimale ondersteuning, terwijl hij licht en comfortabel blijft om te dragen. Je kunt je dus volledig concentreren op het hardlopen zonder gestoord te worden door je cap.

De cap is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de cap kunt kiezen die bij jouw smaak en stijl past. Of je nu van klassiek zwart houdt of liever een vleugje kleur hebt, de Arena cap voldoet aan al je wensen.

Of je nu een beginner of een ervaren hardloper bent, de Arena cap zal je tijdens al je runs vergezellen. Wacht dus niet langer, koop nu deze kwaliteitspet en haal het beste uit je hardlooptrainingen en -wedstrijden. Vertrouw op het referentiemerk in de sportwereld, vertrouw op Arena.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 001912-205
Kleur 205 GOUD
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene