Al onze Black Friday aanbiedingen op Hardloopkleding!

De Black Friday 2021 Running is nu beschikbaar op Direct-Running! Vind hier al onze aanbiedingen van Black Friday op materiaal voor de running! Alle apparatuur running van merken tegen gereduceerde prijzen: Garmin - adidas - Asics - Buff - Nike en nog veel meerautres...

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Als u eensportliefhebber bent outdoor en op zoek bent naar goede deals, zal Direct-Running er voor de periode Black Friday zijn met diverse uitrusting voor running, trail, wandelen en trekking, verkrijgbaar tegen de beste prijzen.

Black Friday tassen en snuisterijen

Of je nu meerdere dagen gaat hardlopen, wandelen of durant wandelen, het is belangrijk om goed uitgerust te zijn. Kies daartoe een zak die qua volume is aangepast aan uw behoeften en aan uw praktijken. Voor running en trail adviseren wij lichtgewicht modellen zoals hydratatietassen en fanny packs. Deze worden respectievelijk op de rug en de taille gedragen, en hebben verstelbare banden van zachte, ademende stof, die garant staan voor een perfecte pasvorm en optimaal comfort voor verkoeling in het midden van een run en het gemakkelijk dragen van je benodigdheden.

Voor langere tochten, wandelingen en trektochten kiest u voor grotere modellen zoals rugzakken en sporttassen. Gelukkig hebben we een brede selectie van alle grote merken op dit gebied. Deze sterke, duurzame en duurzame rugzakken en sporttassen zijn perfect voor alle buitenomstandigheden. Kies modellen met een waterafstotende afwerking om slecht weer te voorkomen. U kunt ook een kleine tas toevoegen voor lichte accessoires en elektronische apparaten.

Black Friday beschermende items

Voorkom mogelijke verwondingen en gewrichtsverdraaiingen door beschermende kleding te dragen op gevoelige plaatsen. Onze enkelbeschermers, kniebeschermers, elleboogbeschermers, riemen en allerlei herstelproducten zijn tijdens dit evenement tegen grote kortingen verkrijgbaar. Hoofdzakelijk gemaakt van compressietextiel, samengesteld uit technische materialen, met geïntegreerde gewrichtsversterkingen, zorgen ze voor een goede ondersteuning van de spieren, een betere bloedcirculatie en optimale veiligheid. Ze zijn ook zeer doeltreffend voor de behandeling van spieren durant tijdens de herstelfase.

Black Friday accessoires

Voor uw grotere comfort, denk aan de uitrusting met enkele accessoires op Black Friday Running zoals :

Waterflessen: Deze kunnen worden opgeborgen in een gaaszak in je rugzak, aan een riem of in een hoek van je sporttas en zorgen ervoor dat je tijdens al je avonturen een flinke hoeveelheid drank bij je hebt. Kies modellen met een draaideksel voor gebruiksgemak.

Bril: ideaal bij koel of warm weer, beschermt tegen UV, wind enautres externe elementen die de ogen kunnen aantasten. Aanbevolen voor running, trail, wandelen en trekking.

Wandelstokken: deze zeer lichte stokken, grotendeels gemaakt van carbon, zijn voorzien van stalen punten voor oefening op wildernispaden en punten van zacht materiaal voor activiteiten in stedelijke gebieden. Hun ergonomische handvatten zorgen voor een uitstekende grip, zodat u comfortabel kunt navigeren over alle beklimmingen en afdalingen.

Black Friday elektronische voorwerpen

Om uw reis te vergemakkelijken, vooral op onbekend terrein, kunt u overwegen kleine elektronische apparaten tegen lage prijzen mee te nemen, zoals een aangesloten horloge, een GPS, een hoofdlamp, een stopwatch en diverse smartphone-accessoires. Deze praktische en efficiënte apparaten zijn betrouwbare partners voor al uw tochten in de wildernis. U kunt ze vinden op Direct-running durant Black Friday .

Black Friday trainingstoestellen en fitness

We hebben ook aan de liefhebbers van indooor gedacht door de essentiële apparaten voor een goede trainingssessie thuis of in een sportschool op te nemen. Loopbanden, hometrainers en elliptische trainers met korting zijn dezeBlack Fridaybeschikbaar op durant . Een geweldige kans om uw sportschool uit te rusten of een van deze juweeltjes toe te voegen aan uw fitnessapparatuur thuis.