Fleece Bula

Fleece Bula

Beginnend op: € 70,58

€ 55,96

-21%
Blijf warm tijdens het hardlopen met de Bula fleece, het must-have running jack van Bula.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 70,58

€ 55,96

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Fleece Bula

Ontdek ultiem comfort met de fleece Bula, de ideale keuze voor je wedstrijden op running. Deze fleece van Bula is speciaal ontworpen voor veeleisende sporters die op zoek zijn naar kleding van topkwaliteit.

De fleece van Bula is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en warm aan zodra je hem aantrekt. De ademende, lichtgewicht stof houdt je droog en comfortabel tijdens je meest intensieve trainingen.

De nauwsluitende pasvorm van deze fleece vormt zich perfect naar de vorm van je lichaam en geeft je volledige bewegingsvrijheid. Bovendien zorgen de platte naden voor optimaal comfort zonder schuren of irritatie.

Of je nu hardloopt in de stad of in de buitenlucht, de fleece Bula is klaar om je te vergezellen op al je avonturen. Het moderne, elegante ontwerp maakt het ook een perfecte keuze voor je buitenactiviteiten. Bovendien heeft het handige zakken om je sleutels of telefoon in op te bergen als je onderweg bent.

De fleece Bula is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je je outfit op running kunt aanpassen aan je smaak en stijl. Of je nu wilt opvallen of opgaan in de massa, je vindt zeker wat je zoekt in onze brede selectie kleuren.

Wacht niet langer om de Bula fleece aan je sportgarderobe toe te voegen. Met zijn ongeëvenaarde comfort, kwaliteit en design zal hij je zeker vergezellen tijdens al je runs op running en je in staat stellen het beste van jezelf te geven. Dus aarzel niet, koop je fleece Bula vandaag nog en geniet van een onvergelijkbare ervaring op running.

Extra informatie

Merk Bula
Fabrikant SKU 720923-DGREY
Kleur grijs
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene