Damesshort Helly Hansen Thalia 2.0

Damesshort Helly Hansen Thalia 2.0
Beginnend op: € 50,42
Ontdek het ultieme in comfort en prestaties met de Helly Hansen Thalia 2.0 shorts, speciaal ontworpen voor dameswandelen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 50,42
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesshort Helly Hansen Thalia 2.0

Op zoek naar een dames wandelshort die zowel comfortabel als stijlvol is? Zoek dan niet verder dan de Helly Hansen Thalia 2.0 damesshorts! Deze shorts zijn ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen en combineren technologie, prestaties en elegantie tot in de perfectie.

De Helly Hansen Thalia 2.0 damesshorts zijn speciaal ontworpen voor wandelaars die op zoek zijn naar een lichtgewicht, ademend kledingstuk voor hun buitenavonturen. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht stretchstof en bieden optimale bewegingsvrijheid om u te vergezellen bij al uw wandelactiviteiten.

Dankzij de ademende stof houdt deze korte broek je droog en koel, zelfs op de warmste dagen. Je kunt dus volop genieten van je wandeltochten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over zweten. Bovendien is de stof ook behandeld met UPF 30+ zonbescherming, ideaal om je te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Het ontwerp van de Helly Hansen Thalia 2.0 damesshort is zowel modern als functioneel. Ze hebben praktische zakken voor het opbergen van kleine benodigdheden zoals je sleutels of telefoon. De elastische tailleband met trekkoord zorgt voor een perfecte, comfortabele pasvorm.

Deze shorts zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en hun figuur. Ze verbeteren je vorm en bieden optimaal comfort. Het Helly Hansen logo op de linkerpijp voegt een extra vleugje stijl toe aan deze toch al trendy shorts.

Of je nu een ervaren wandelaar bent of een beginner, de Helly Hansen Thalia 2.0 damesshorts zullen je perfecte bondgenoot zijn voor al je outdooravonturen. Haal dus snel deze hoogwaardige wandelshort in huis, ontworpen door het gerenommeerde merk Helly Hansen.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 34328-990
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene