Nike Hardloopschoenen Heren

Vind hier allehardloopschoenen Nike voor mannen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

De Amerikaanse fabrikant van apparatuur is aanwezig op de markt voor bijna alle sporten en daarom biedt het sportmerk Nike een breed scala aan sportschoenen. Maar Nike besteedt bijzondere aandacht aan loopschoenen voor mannen, met vele modellen. Onze rol is om u te helpen deze vraag te beantwoorden: hoe kiest u uw loopschoenen? We zullen proberen je te begeleiden met wat advies en een selectie van de beste hardloopschoenen Nike.

Welke loopschoen moet ik kiezen? Nike

Met het grote aanbod aan loopschoenen op Nike is het normaal dat je je een beetje verloren voelt als je je afvraagt welke Nike trainer je moet kiezen. Hieronder staat een selectie van de beste hardloopschoenen Nike.

Hardloopschoen Nike Pegasus

Dit is waarschijnlijk de bekendste en populairste hardloopschoen van allemaal Nike. De eerste versie dateert van 1983, en we zitten nu aan de 38e versie van de naam. Daarom gaan we ons richten op de Nike Air Zoom Pegasus 38. Op het eerste gezicht zie je al dat deze trainer bijna de mooiste hardloopschoen op de markt is. Het strakke ontwerp, van de hiel tot de teen, is een lust voor het oog. Als u op zoek bent naar een comfortabele loopschoen, zal de Nike Air Zomm Pegasus 38 met zijn luchtige mesh aan uw verwachtingen voldoen. De zool is gemaakt met Zoom Integral-technologie die naar eigen zeggen een energieteruggave van meer dan 85% oplevert! Bovendien is de Nike hardloopschoen in vergelijking met de vorige versie aanzienlijk lichter geworden. Hij weegt slechts 257 gram voor maat 42. Dit maakt een verschil als je lange afstanden loopt. Als je op zoek bent naar een klassiek en stijlvol paar hardloopschoenen waarmee de meeste mensen tevreden zijn, aarzel dan niet. Als het gaat om veelzijdige hardloopschoenen, is deze volgens ons uiterst moeilijk te verslaan. Dus hoewel het niet bepaald een goedkope Nike hardloopschoen is, is het zeker het geld waard.

Schoen Nike Pegasus Turbo 2

Deze hardloopschoen Nike, onder meer herkenbaar aan zijn 10mm drop en zijn gewicht van 235G, werd ontworpen voor lopers met een universele pas. Deze loopschoen kan zowel voor een halve marathon als voor een 10 km gebruikt worden, en waarom ook niet op de baan. point De echte troeven van deze Nike loopschoen zijn demping, comfort, ondersteuning en dynamiek. Nike De ZoomX technologie voor de tussenzool en het nieuwe Flywire vetersysteem zijn de twee belangrijkste troeven van deze schoen Nike.

Welke schoenmaat moet ik kiezen voor mijn Nike loopschoen?

Want als je besluit om een paar sportschoenen te kopen Nike, besluit je te investeren in uitmuntendheid, is het essentieel om de juiste maat te kiezen om zo comfortabel mogelijk te zijn tijdens je runs. Bij het kiezen van Nike voor hardlopen moet je inderdaad heel goed opletten welke maat je kiest. Een klein advies van team Direct-Running: Nike hardloopschoenen zitten meestal wat strak om de voet. Daarom raden wij u aan een loopschoen Nike te kiezen met een halve maat groter dan normaal.