Aangesloten horloge Garett Sport Activity

Aangesloten horloge Garett Sport Activity

€ 64,67

€ 61,99

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Aangesloten horloge Garett Sport Activity

Smartwatch Garett Sport Activity
Smartwatch Garett Sport Activity is gemaakt voor actieve mensen. Het systeem bevat functies zoals een hartslagmeter, bloeddrukmeter, pulsoximeter en ademhalingstraining, zodat je op een duurzame manier voor jezelf kunt zorgen. Er zijn ook sportmodi: wandelen, hardlopen, klimmen, basketbalball, fietsen, yoga en crosstrainer. Dankzij deze modi kun je gemakkelijk je resultaten bijhouden en nog effectiever aan je figuur werken. Het touchscreen en gebogen scherm zien er geweldig uit om je pols. Kijk maar!

Hartslag-, bloeddruk- en pulsoximeter
Houd je hartslag, bloeddruk en zuurstofverzadiging onder controle. Sport smartwatches zonder deze functies zouden tekortschieten op mission.

Sportmodi en stappenteller
Een sportsmartwatch is dit nom alleen waard als je de sport kunt kiezen waarvoor je prestatieparameters worden berekend.

Sportieve smartwatches houden hun eigenaars in vorm! Elke dag krijg je een rapport over de afgelegde afstand en verbrande calorieën.

IP67 waterdicht, kleuren touchscreen
Een sportieve smartwatch moet niet bang zijn voor water. Het IP67-certificaat betekent dat de smartwatch 30 minuten kan worden ondergedompeld en volledig stofdicht is.

Deze oplossing maakt de sport smartwatch gemakkelijker te gebruiken en de weergegeven informatie beter leesbaar.

Weerinformatie en slaapmonitor
Al het weer is goed weer als je erop bent voorbereid. De Garett smartwatch bereidt je voor op alle weersomstandigheden!

Zelfs aan de beste sportsmartwatch heb je niet veel als je geen energie hebt om te trainen. Een ingebouwde sensor houdt 's nachts je hartslag bij en laat je 's ochtends weten of je goed hebt geslapen.

Pushmeldingen
Blijf op de hoogte, zelfs als je aan het trainen bent! Een sportsmartwatch brengt je zelfs op de hoogte van Facebook- en Twitterberichten.

Sport smartwatches zitten vol verrassingen. Ze kunnen beoordelen of de gebruiker de juiste stappen neemt om in vorm te blijven. Als je een lange pauze neemt tussen twee trainingssessies door, krijg je een motiverende herinnering te zien.

Camera op afstand
Sports smartwatches zijn multitasking apparaten. Ze kunnen zelfs worden gebruikt als selfiepalen. Stel gewoon je smartphone in, ga ervoor staan en klik op de sluiter met je horloge.

Makkelijk verwisselbare bandjes
Het bandje bepaalt meestal of een sportsmartwatch voor vrouwen of mannen is, aangezien sportmodellen over het algemeen uniseks zijn. Er is een ruime keuze aan bandjes en ze vervangen is rapide en gemakkelijk.

Extra informatie

Merk Garett
Fabrikant SKU 85176200-SPORT_ACTIVITY_CZAR
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene