Donsjack Helly Hansen Verglas Icefall Down

Donsjack Helly Hansen Verglas Icefall Down

Beginnend op: € 342,83

€ 239,97

-30%
Blijf altijd warm en stijlvol met de Verglas Icefall Down donsjas van Helly Hansen, perfect voor liefhebbers van deoutdoor.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 342,83

€ 239,97

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Donsjack Helly Hansen Verglas Icefall Down

Het Helly Hansen Verglas Icefall Down donsjack is een must-have voor alle buitensporters. Deze donsjas van het gerenommeerde merk Helly Hansen is ontworpen om je ultieme bescherming te bieden tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Dankzij de topkwaliteit vulling van ganzendons houdt de Doudoune Helly Hansen Verglas Icefall Down je zelfs in de koudste omstandigheden warm. De water- en winddichte buitenstof in nylon biedt effectieve bescherming tegen de elementen. Of je nu gaat wandelen in de bergen, op expeditie bent op grote hoogte of gewoon geniet van een dag in de buitenlucht, deze donsjas houdt je zo comfortabel mogelijk.

De Doudoune Helly Hansen Verglas Icefall Down is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvol, modern ontwerp. Met zijn slanke pasvorm en tijdloze kleuren is hij geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt hem dus bij elke gelegenheid dragen, in de stad of op het platteland.

En als klap op de vuurpijl is dit donsjack ook nog eens licht en compact, zodat je het gemakkelijk in je rugzak kunt opbergen als je het niet gebruikt. Hij is ook gemakkelijk te onderhouden, dus je weet dat hij lang meegaat.

Laat de kou en het slechte weer je niet weerhouden van je buitenavonturen. Kies voor de Doudoune Helly Hansen Verglas Icefall Down en geniet met een gerust hart van het buitenleven.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 63002-990
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten