Yoga band en mat Yeaz Move Up [Grootte 188x68x0,5 cm]

Yoga band en mat Yeaz Move Up [Grootte 188x68x0,5 cm]

€ 180,49

€ 144,39

-20%
De yoga MOVE UP mat met extra stabiele 2in1 riem van Yeaz, een MUST-HAVE voor elke yoga en fitness sessie.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Yoga band en mat Yeaz Move Up

De luxe mat van yoga MOVE UP met zijn extra stabiele 2in1 sportband voor yoga en fitness is een MUST-HAVE voor elke yoga, pilates of fitness sessie.


yoga 's milieuvriendelijke rubberen mat aan de onderkant zorgt voor de best mogelijke grip op de vloer tijdens elke fitness training en biedt ultiem comfort dankzij het Soft-Touch oppervlak. De mat is zacht, glad en toch antislip en stabiel, laat geen sporen achter op de handpalmen en zorgt voor stabiliteit en stevigheid. De mat is extreem slipvast in zowel natte als droge omstandigheden, zelfs bij snelle bewegingen. De matte afwerking is vochtafvoerend, absorberend, antibacterieel en geurbestendig. De uitstekende isolatie en vulling verdelen de druk gelijkmatig. Je heupen, knieën en polsen zitten dus comfortabel op deze aangename mat tijdens je workouts.


De luxe, extra stabiele 2in1 band van yoga en fitness zorgt voor een veilige, slipvrije grip, zelfs in de meest veeleisende posities. Dankzij het hoogwaardige nylon materiaal en de elastische inzetstukken is deze slijtvaste band geschikt voor alle niveaus van fitness.


Of het nu is voor precieze training, warming-ups, balans houdingen, verbeterde houding, flexibiliteit en kracht of gewoon om spanning te verlichten, het is de ideale ondersteuning om al je bewegingsgaten op te vullen. De uitschuifbare delen aan weerszijden van de schouder zorgen voor een comfortabele zwaai voor alle trainingen en het vervoer van elke mat, zelfs de zwaarste.


MOVE UP is perfect voor ta volgende yoga, Pilates of fitness sessie! Voeg lengte toe aan je lichaam met MOVE UP en maak het dragen van je mat zo gemakkelijk als een veertje! Uw essentiële metgezel in de sportschool, tijdens workouts thuis en op reis.


De kleur past bij alle autres producten YEAZ Yoga.

Extra informatie

Merk Yeaz
Fabrikant SKU 50375068
Kleur fluwelen gloed
Kleur Roos
Maat 188x68x0,5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene