Massagerol Trigger Point Grid Vibe Plus

Massagerol Trigger Point Grid Vibe Plus
€ 151,15
Ontdek de Trigger Point Grid Vibe Plus massageroller, een innovatief hulpmiddel om spierpijn te verlichten en herstel te bevorderen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Massagerol Trigger Point Grid Vibe Plus

Dit is geen standaard schuimroller. De TriggerPoint foam roller GRID Vibe Plus geeft je de controle die je nodig hebt om pijnlijke spieren en gewrichten aan te pakken. Met de toevoeging van masserende trillingen en een diep raster rond de roller kun je je lichaam helpen herstellen. Het gebruik van deze schuimmassage roller zal de bloedstroom verhogen, zuurstof beter verdelen en weefsel genezen voor en na de training. Ideaal voor gebruik thuis of voor onderweg, de ingebouwde batterij gaat tot twee uur mee als hij volledig is opgeladen. De kleine diameter vermindert het contactoppervlak, waardoor gerichte, diepe weefselcompressie mogelijk is. We hebben de roller zo ontworpen dat hij gemakkelijk te gebruiken, mee te nemen en op te bergen is. TriggerPoint stelt mensen van alle levensstijlen in staat om te bewegen en zich beter te voelen. TriggerPoint ontwerpt en ontwikkelt innovatieve massagetools die de aanraking van de handen van een therapeut nabootsen. Hierdoor zijn de foamrollers, handrollers, massagesticks en ballen ideaal voor mensen van alle leeftijden, maten en atletische vaardigheden.

  • Draadloos, oplaadbaar en met vier trillingsfrequenties, ideaal voor pijnverlichting en spierontspanning.
  • Het gepatenteerde GRID® multi-densiteitsoppervlak kanaliseert bloed en zuurstof door de spier voor een betere doorbloeding en sneller spierherstel.
  • De kleine diameter van 3,5 inch verkleint het roloppervlak en biedt gerichte verlichting aan diepe weefsellagen.
  • Aanbevolen roller om het lichaam voor te bereiden op optimale prestaties door spierpijn en spanning voorafgaand aan fysieke activiteit te helpen verlichten.
  • Meet 12 x 3,5 inch en weegt 2,5 pond.
  • Oplaadbare batterij gaat tot twee uur mee.
  • AC-lader inbegrepen
  • Een jaar beperkte garantie

Extra informatie

Merk Trigger Point
Fabrikant SKU 3339
Kleur oranje
Kleur Oranje
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene